Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom,és amellett egész jól keresek vele. Egyetemre is jártam,egy olyan szakra,amit egyáltalán nem,akartam,de a szüleimnek nagyon fontos volt hogy diplomát szerezzek.Igazság szerint egyetemre se akartam menni.Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.Namármost szüleimnek nem mondtam el,de most kiderült,és kiraktak itthonról.Mindemellett,amint írtam,van állásom,gyakorta vásárolok itthonra,pénzt soha nem viszek el hazulról,magaviseletemmel nem volt soha probléma,konkrétan minden melóból kiveszem a részem.Amúgy 22/F. Szerintetek most mihez kezdjek?
tegnap 18:10
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
31%

22 évesen kirúgtak az egyetemről és ezért kiraktak otthonról. Lehet igazuk van.

Mondjuk keress egy albit.

tegnap 18:12
 2/45 A kérdező kommentje:
Amúgy jelenleg lakásra sajnos nem lenne kapásból pénzem,mivel egy elég húzós kiadáson vagyok túl
tegnap 18:13
 3/45 anonim ***** válasza:
73%
Feléjük se néznék soha többé
tegnap 18:13
 4/45 A kérdező kommentje:

3-as

Azért ezt se akarom feltétlen

tegnap 18:14
 5/45 anonim ***** válasza:
65%
Akkor most az utcán alszol? Húzd meg magad egy barátnál, míg összeszedsz egy albérletre valót. Vagy könyörögd vissza magadat, legalább addig, amíg el tudsz rendesen költözni. Hogy raktak ki? Kizártak a lakásból, elvették a kulcsod és kidobálták a holmidat az utcára? Ha igen, én feléjük se néznék többet.
tegnap 18:17
 6/45 anonim ***** válasza:
50%
Tehát átverted a szüleidet és most csodalkozol, hogy nem tetszik nekik. Hát, így jártál. Esetleg egy valóban őszinte bocsánatkérés segithetne, de egy hazug embertől ez nehezen jön össze
tegnap 18:23
 7/45 anonim ***** válasza:
19%
5ös, egy olyan gyerekért aki hazudik, titkolózik nem is kár.
tegnap 18:25
 8/45 A kérdező kommentje:

Utolsó

Tudod nehéz ilyennel odaállni olyan szülők elé,akikkel semmi ilyet nem lehet megbeszélni,és ha azonnal el is mondom,valszeg ugyanez lesz az eredmény

tegnap 18:26
 9/45 anonim ***** válasza:
78%

Nem egyszerű velük, bár sajnos az ilyen szülő eléggé tipikus.

Viszont itt a probléma, ha jól értem, hogy hazudtál. Egy dolog, hogy most mihez kezdesz, de mihez kezdtél volna, ha maradsz otthon? Talán azt szerették volna, ha nem életed végéig ugyanazt az érettségivel végezhető munkát csinálnád.

Szóval, ja, ismerősökkel albérlet, vagy rokon, át kell gondolni, hogyan építesz így fel egy életet.

tegnap 18:27
 10/45 anonim ***** válasza:
63%
Ez esetben nem tudom mit vártál. Amúgy miért nem fejezted be az egsetemet?
tegnap 18:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!