Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom,és amellett egész jól keresek vele. Egyetemre is jártam,egy olyan szakra,amit egyáltalán nem,akartam,de a szüleimnek nagyon fontos volt hogy diplomát szerezzek.Igazság szerint egyetemre se akartam menni.Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.Namármost szüleimnek nem mondtam el,de most kiderült,és kiraktak itthonról.Mindemellett,amint írtam,van állásom,gyakorta vásárolok itthonra,pénzt soha nem viszek el hazulról,magaviseletemmel nem volt soha probléma,konkrétan minden melóból kiveszem a részem.Amúgy 22/F. Szerintetek most mihez kezdjek?
nov. 13. 18:10
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
13%
Nem viccelek. Gusztustalan ez az állandó kételkedés itt, a gyakorin.
nov. 13. 21:58
 32/49 anonim ***** válasza:
71%

#31: Te meg minden kérdés alatt ezt a naív szerepet játszod.

Akkor már legyél korrekt, és vedd számba mindent, amit leírt, ne csak azt, ami a Te narratívádat támasztja alá.

nov. 13. 22:06
 33/49 anonim ***** válasza:
87%

31, egyszerűen nincs olyan, hogy kipaterolnak valakit az egyetemről csak úgy. Eleve a mondat is baromság.

“ Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.”

Most akkor szeptemberben derült ki, hogy kirakták? Vagy az előző félév végén rakták ki és csak most tudta meg? Ilyen nincs.

Az történt, hogy a hülyéje nem jelentkezett be idejében és emiatt megszüntették. De akkor sem hihető, mert a TO minden esetben felhívja ezeket a tanulókat és a neptunon újra be tudnak jelentkezni.

Kamu az egész úgy, ahogy van.

nov. 13. 22:12
 34/49 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nektek van igazatok, nagytudású és főállású kételkedők! Persze, hogy nektek!

Olyannyira, hogy a kérdező se foglalkozik már veletek, mert fölösleges!

Fröcsögjétek a kamutokat tovább egymásnak, engem is pont ennyira érdekel, mint a kérdezőt! Le vagytok ti sz@rva.

nov. 13. 22:16
 35/49 anonim ***** válasza:
87%

#34: ja, csak ennyit tudsz, nem is reagálsz az érvekre.

Két lehetőség van:

1. ennyire megrögzötten naív vagy, hogy képtelen vagy belátni, ha tévedsz

2. a Kérdező egy másik fiókján szándékosan ezt a szerepet játszod

nov. 13. 22:20
 36/49 anonim ***** válasza:
55%
34, tényeket írtam le. Nem érdekel a véleményed meg a nyavalygásod.
nov. 13. 22:25
 37/49 anonim ***** válasza:
62%
Szóval a szüleid csak úgy kiraktak otthonról, mert csúszol fél évet az egyetemen? És persze az egyetemről is csak úgy kiraktak minden előzmény nélkül...Ez nekem baromira nem áll össze. (Egyébként amíg a szüleidhez szól a lakcímkártyád, addig ki sem rakhatnak, csak mondom). És akkor most hol vagy, honnan írsz, ahol van net? Mert ezekszerint nem az utcán tengődsz.
nov. 13. 23:38
 38/49 anonim ***** válasza:
55%

34-es te vagy a Teréz anya?:)

A kérdező egy akkora kamus,hogy az hihetetlen.:)

Egyetemet kívülről látott csak villamosról az tuti.

nov. 14. 05:07
 39/49 anonim ***** válasza:
69%
31, ha láttál volna felsőoktatási intézményt belülről, te is tudnád, hogy hazudik. Minden a Neptunon keresztül jön, minden határidőt legalább háromszor megírnak. Haa belépsz, azonnal az olvasatlan leveleket kell megnézni, nem tudod átugrani. Ráadásul mindenhol van levlista, fb-csoport, chat, ahol egészen biztosan téma minden határidős dolog.
nov. 14. 05:13
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, biztos azért rúgták ki, mert így a vége előtt is úgy írtál beadandót, hogy a vessző után nem volt szóköz 😁
nov. 14. 05:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!