Miért nem akarják anyámék, hogy öcsémék
elköltözzenek?
Figyelt kérdés
Én már külön élek, saját lakásban. Vettem egy másik lakást, felajánlottam tesómnak, hogy költözzenek oda. Albérleti díjat sem kérek. Erre 2 nap múlva ma ordítva hív anyám, hogy miért akarom én tesómékat elköltöztetni, hogy milyen jól elvannak (tesóm szerint nem igazán) hogy mennyi lenne ott a rezsi, meg hogy biztos csak fel akarom újíttatni velük, utána meg elzavarom őket. Nem romhalmaz, nyilván lehetne rajta újítani, de így is simán kiadható. Miért nem akarja, hogy függetlenedjenek?
jan. 31. 18:27
1/8 Ékezetes billetyűzet válasza:
Mert nem akar egyedül élni.
jan. 31. 18:47
2/8 anonim válasza:
Nehéz szembesülni azzal hogy a gyerekeidnek már nincs szükségük rád. Megöregedtél, magatok vagy magad maradsz.
Nekem még nincs is gyerekem de szerintem érthető. Ki jobban kezeli, ki rosszabbúl
jan. 31. 19:04
3/8 anonim válasza:
Szerintem pedig egyáltalán nem normális viselkedés :) minden gyereknek meg kell tudnia állni a saját lábán is. Egyszer jobb esetben minden gyermek kiköltözik, éli a saját életét. Ezt anyukádnak is elkell fogadnia. Ő is egyszer elköltözött a szüleitől :)
jan. 31. 21:02
4/8 anonim válasza:
Lehet anyád(ék) nem tudják fenntartani a lakást anélkül, hogy a tesód(ék) pénzt adnának haza.
jan. 31. 23:19
5/8 A kérdező kommentje:
Nem adnak haza, anyám jól keres, (havi 6-700 nettó) apám vállakozó, de nem igazán dolgozik már, inkább csak fenntartja. Hitel nincs, pár éves ház, rezsi se kiugró. Nem idősek, 50-es éveikbe vannak. Nem vagyok velük annyira jóba, igazából azt sem tudták, hogy lakást vettem. Ünnepekkor találkozunk, meg névnap, szülinap egy üzenet. Kb ennyi.
febr. 1. 00:20
6/8 anonim válasza:
Lehet többet kéne velük beszélned, ha ennyire fogalmad sincs mi zajlik a családban. Furcsa perverzió, hogy ilyen szituban ide írogatsz.
febr. 1. 03:41
7/8 anonim válasza:
Egyrészt nem azt látják hogy te segíteni akarsz tesódnak hanem azt hogy elakarod tőlük venni
Másrészt ha tesód a mindig is kedvenc akkor ez még egy indok arra hogy nem sürgeti anyukád hogy elköltözzön
Az is valós hogy anyuka egyáltalán nem örülne ha a tesód elköltözne de az hogy minél tőled jön akivel konfliktusa van az még csak tetézi
Anyuci maga mellett akarja tartani a pici fiát és kész.
Amúgy tesódnak ha nagyon rossz lenne elfogandá az ajánlatod. Neki nem MUSZÁJ anyukánál lakni ha olyan rossz, és még szerencséje is mert van egy jóféle tesója aki segít. Sokaknak nincs ilyen mázlija ha költözni akarnak mert rossz neki.
Te felajánlottad neki, ha elfogadja akkor jó, ha nem akkor ne neked panaszkodjon hogy milyen rossz neki otthon. Mikor van lehetősége akkor sem mozdul.
És az az anyukátoktól független eset.
febr. 1. 08:47
8/8 anonim válasza:
Ha a tesódnak annyira rossz, mint állítja, már rég elköltözött volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!