Normális, hogy 19 évesen alig várom, hogy elköltözzek a szüleimtől?
2 hónap múlva tudok csak leghamarabb, de már alig várom, hogy el jöjjön az a nap.
Gyakran veszekszunk apróságokon, bele köt mindenbe, folyton azt mondjq, hogy úgysem fogom tudni eltartani magam, meg főzni magamra stb.
Pedig ez nem igaz, tudok háztartást vezetni, főzni is meg tanultam már, éltem is külön mikor a volt barátommal még együtt voltam (de ez más téma) azóta önálló szeretnék lenni és saját életét, de anyum meg apum sem érti meg a helyzetem.
A fozes a legkisebb problema.
Hova koltozol, es mibol fogod fedezni a kiadasaid?
Eléggé szomorú a szüleidtől, hogy nem hisznek benned és nem támogatnak 😬
Irigyellek, hogy ennyi idősen itt tartasz.
Én ennyi idősen a 2. évemet fogom tölteni a kereskedelmi szakon. Most 17 éves vagyok
Fodrászként dolgozom.
Egy városban fogok élni a szüleimmel csak én lakásban fogok, említettem nekik, hogy ismerkedni szeretnék, komoly kapcsolatot, idővel családot is alapítani stb, ezt jó szemmel nézték de még mindig rosszul érinti anyum hogy tudja hogy el fogok költözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!