Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 19 évesen alig...

Normális, hogy 19 évesen alig várom, hogy elköltözzek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva tudok csak leghamarabb, de már alig várom, hogy el jöjjön az a nap.

Gyakran veszekszunk apróságokon, bele köt mindenbe, folyton azt mondjq, hogy úgysem fogom tudni eltartani magam, meg főzni magamra stb.

Pedig ez nem igaz, tudok háztartást vezetni, főzni is meg tanultam már, éltem is külön mikor a volt barátommal még együtt voltam (de ez más téma) azóta önálló szeretnék lenni és saját életét, de anyum meg apum sem érti meg a helyzetem.

dec. 2. 00:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Sokkal normálisabb, mint rigolyás szülő(k) miatt szenvedni a mamahotelben.
dec. 2. 08:44
 12/16 mantis religiosa ***** válasza:
86%
Én már tizenhat évesen mentem volna, huszonegy évesen sikerült. Az önálló életről csak annyit, hogy egy dolig ismerni az utat, és más dolog járni rajta. Kitartást és sok sikert kívánok hozzá!
dec. 2. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

6.

Fodrászok, körmösök, pillások most az urak.

dec. 2. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
19 évesen már hazaköltöztél egy kapcsolat után a szuleidhez. Kiscsaj, lehet velem van a baj, de szerintem egy picikét naív vagy, ha ez már a második elköltözésed. Normálisan most kellett befejezd a gimit. Az meg, hogy ilyen fiatalon túl vagy egy olyan kapcsolaton, amiben összeköltözés is volt, hogy is mondjam.... sok. Ami nem rossz dolog, de lehet a szüleid ezért akarnak visszafogni, mert tudják, hogy sok küszöb megéri a feneked, ha így haladsz. A háztartás vezetés meg a saját magad eltartása, önállóan na az nagy falat. Én is azt hittem, hogy nem nehéz dolog, de az. Pénzt beosztani, rezsi kifizetés, lakbér, kaja megvásárlása plusz megfőzése, ház rendben tartása, munka, társasági élet. Ezeket egyszerre kell vidd, szerintem meg a szüleid lássák azt, hogy nem vagy képes erre önállóan. De hát a cigán purdé is úgy tanul meg úszni, hogy bedobják a folyóba, ha kiúszik megmarad, hanem még van otthon.
dec. 2. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 voltam, szó szerint menekültem otthonról. A híd alá is szívesebben mentem volna, mint ott éljek még egy félévet is akár.

Ez van, sajnos nem mindenkinek normális, szerető a családja.

dec. 2. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
82%
11-es, ma 8:44-kort írt válasz lepontozottsága mutatja, hogy itt nem tudsz jót mondani. Amikor ilyen elköltözős vs otthon lakós sztorik vannak, akkor mindenki véresszájjal fröcsög, hogy el kell költözni, az az élet rendje, mindenki egy életképtelen szar, akinek nincs saját lakása 20 évesen stb. Aki nem úgy gondolja, az kap hideget meleget, Amikor meg az ember beírja, hogy 19 évesen normálisnak tartja, hogy valaki el akar költözni és mindenképp jobb, mint hosszútávon a mamahotelre hagyatkozni, akkor meg az a baj.
dec. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!