Normális hogy nem engedik hogy elköltözzek 23 évesen?
Figyelt kérdés
Van két lakásom amit a szüleimtől kaptam. Egyikbe szeretnék beköltözni , de folyamatosan azt mondják hogy ráérek majd 30 évesen , meg ironikusan megkérdezik hogy na miért nem elég nagy a ház, nem férek el? Apa meg azt mondja, hogy amíg a mesterszakot nem végzem el, fix nem költözhetek.2023. jún. 25. 18:03
1/17 A kérdező kommentje:
Csak azt tudják felhozni hogy 3-4 éve még tizenéves voltam, és most is csak egy gyerek vagyok, ezért nem költözhetek.
2023. jún. 25. 18:04
2/17 anonim válasza:
Tehát akkor igazából nincs lakásod, mert ha lenne, engedély sem kellene.
3/17 anonim válasza:
Gondolom, még nincs jövedelmed, és nem tudnád fenntartani. A lakásokat meg nyilván csak a nevedre íratták. Az én szüleim is ezt csinálták a hétvégi házzal, az én nevemen volt, de közöm nem volt hozzá.
4/17 anonim válasza:
Igaza van a szüleidnek, te tényleg gyerek vagy még. 23 évesen nem a gyakorin kéne nyafogni, hanem egy nap összepakolni a holmidat, és elköltözni. Amíg erre nem vagy képes, akkor bizony anyuci, apuci gyereke vagy
5/17 anonim válasza:
Ha ENGEDÉLYT kérsz, akkor magadra vess
6/17 anonim válasza:
Ha a saját lakásod, a te neveden van, akkor ha akarsz, odaköltözöl. Máshová pedig akkor költözöl el, amikor akarsz.
Az, hogy "nem engedik", és te ezért még ki is írsz egy kérdést ahelyett, hogy röhögve összepakolnál és meglépnél oda, ahová akarsz, mutatja, hogy nem véletlenül kezelnek egy nagyranőtt óvodásként: úgy is viselkedsz.
7/17 anonim válasza:
Ez gáz,nagyon gáz.Minkét oldalrol.Mi az hogy engedélyt kérsz?😂hány éves vagy?5? Pakolj és menj,ennyi
8/17 anonim válasza:
A fészekből egyedül kell kirepülni, nem anyamadár biztonságos csőrétől várni, hogy elvigyen valahova.
9/17 anonim válasza:
A szüleid 18 éves korodig tartoznak érted felelősséggel. Ha a lakás a te neveden van és a fenntartásához nincs szükséged financiális segítségre a szüleid részéről, engedély nélkül költözhetsz. Azonban ha anyagilag a szüleidre szeretnél támaszkodni továbbra is, akkor jó, ha megadják azt a bizonyos zöld utat. Amennyiben ez nem történik meg, egy-két év pluszt még kalkulálj bele vagy vegyél egy nagy levegőt és biztasd őket kompromisszumkötésre. Fiatal vagy és tiéd a világ, bőven lesz még időd egyedül lakni. Sok sikert a mesterhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!