Szerintetek elköltözzek itthonrol?
18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.
Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?
* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.
Beszélsz az adott ország nyelvén? Munkát tudsz intézni? Megbeszélted a családtagokkal hogy ők eltartanának-e ha kimennél, legalább addig amíg nincs munkád?
Nem akarlak kikérdezni, de ez nem úgy működik hogy csak úgy kimész aztán lesz valahogy. Ha a felettiekre igen a válasz, akkor menj, csak arra készülj fel hogy szüleid valószínűleg nem fognak örülni a döntésednek.
Otthagytad a sulit, anyádékon élősködsz, most meg váltasz és rokonokon fogsz, max valami kulimunkát végzel mellé.
Szerinted miért nem örülnek a szüleid?
Ne haragudj, de nem túl jók a kilátásaid. Mik a terveid, ha szabad tudni?
Külföldön a nyelvtudást nem igénylő, szállást biztosító melók 90%-a lehúz, kihasznál, átver. De amelyik nem, abból se fogsz meggazdagodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!