Szerintetek elköltözzek itthonrol?
18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.
Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?
* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.
Kint nem számít, mert olyan ótvar helyekre mész, ahol semmi nem kell. Szerinted ott a legalja munkákért is dől a milliós fizu?
Ugyanúgy a legalja munkát fogod ott is végezni legalja fizuért, mintha itt maradnál.
Vagy hirtelen külföldön megfizetik a nulla szakértelmet es nyelvtudást?
MIT fizetnek meg külföldön?
Azt, ha értesz valamihez, valóban jobban megfizetik.
Te mihez értesz?
*akármilyen munkát, amihez még a nyelv sem kell, illetve 2 hét alatt megtanulható egy teljesen hozzá nem értő számára is.
Szerinted ezek milyen munkák lesznek és mennyit fogsz keresni vele?
Tényleg érdekel, hogy képzeled.
"Kint meg nem szamit hogy mit vegeztem meg mennyi osztalyom van stb.."
Dehogy is nem számít! Végzettség nélkül csak alja munkát fogsz kapni. Nyelvtudás nélkül meg annál is rosszabbat.
"Max 2 het es megtanulsz mindent. Akár milyen munkat. "
Hú de ostoba vagy. Max a takarítást tanulod meg 2 hét alatt. Normális szakmát évek alatt, bár oda fel sem vesznek.
11 osztály NEM végzettség.
Az általános iskolát végezted el. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!