Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elköltözzek...

Szerintetek elköltözzek itthonrol?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.

Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?

* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.

2022. máj. 3. 17:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglesz a környezetvédelmi szakos végzettséged, még mindig kimehetsz Ausztriába, vagy Németországba, vagy akárhová dolgozni. Előtte tanulsz itthon nyelvet, és rögtön nem leszel kiszolgáltatva kinti magyaroknak, akik lehúznak. Hanem nyelvismerettel önállóan tudod intézni az ügyeidet.
2022. máj. 4. 11:46
 102/104 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy folytatot. A környezetvédelmi szak meg bagyon jó. A környezetvédelemben van a jövő, egyre nagyobb az igény rá. Mindenesetre érettségivel jelentkezhetsz bármilyen szakmára vagy egyetemre.
2022. máj. 4. 11:47
 103/104 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jövő szakmája, az égvilágon mindenütt szükség lesz rá, ahol cégek működnek. Épülő üzemeknél, meglévő üzemeknél, minden termelőegységnél kellenek ilyen vizsgálatok. Ezt nem kéne feladni.
2022. máj. 4. 12:20
 104/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2022. máj. 4. 12:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!