Szerintetek elköltözzek itthonrol?
18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.
Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?
* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.
Épp ma keresett az igazgatono hogy tenyleg abba szeretném e hagyni a sulit, meg 2het van a sulibol es meglenne a 12 osztalyom.
El gondolkodtam azon amiket ide irtak egyesek, es meg szeretnem koszonni. Holnap egy utolso eselyt kaptam hogy folytasam.
Szeretnék menni, folytatni, de tök ciki.. Szégyenlem magam az osztalytarsaimtol, és a tanaroktol.
89: vagy valami lilaködös bitcoin-bányász... :))))
(ne legyünk már annyira negatívak... :-D)
95: OK, igazad van...
Csak néha hajlamos vagyok a GYK-n olvasottak alapján elképzelni, hogy miből is áll az... :)))))) MErt ugye itt elég sok tizenéves halljakend nyomja a rizsát a bc-ról meg kriptózásról.... Mint életcél és milliárdossá válási tuti lehetőség. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!