Szerintetek elköltözzek itthonrol?
18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.
Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?
* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.
Szuper munka lehet amihez nem kell nyelvtudás. :/ Takarítás vagy narancs/paradicsom szedés?
Menj, húzz le pár hónapot, aztán rájössz, igaza van a szüleidnek. Hajrá!
Sajnos vagy nem sajnos, az előttem válaszolóknak igazuk van. Mi a garancia arra hogy kimész és jól fogod magad érezni? Ha nem tudsz az ország nyelvén, hogy akarsz tájékozódni, vásárolni, kommunikálni úgy egyáltalán az emberekkel? Ha meggondolod magad, és nem akarsz ott maradni, hova fogsz menni?
Annyi minden kérdéses még... hidd el nekem, nem az lesz a megoldás hogy elmenekülsz otthonról.
"Életcéljaim vannak"
És azt miből és, hogy akarod megvalósítani?
Attól még, hogy külföld mosogatásból, gyári melóból nem igen kell álmodoznod semmi komolyról esetleg ha hónapokig gyűjtögetsz el tudsz menni egy komolyabb helyre nyaralni. A külföldi munkaerő kölcsönzők pedig jól le fognak húzni, jobb esetben át vesz a cég, rosszabban pedig kezdheted elölről. Ráadásul nyelvtudás nélkül.Oké most ide fel vesznek és mi van ha pár hét után azt mondják, hogy viszlát? A semmire alapozol komoly döntéseket. Mi a garancia arra, hogy más cég fel fog venni?
Menj vissza a suliba, tanulj valami szakmát és nyelvet, hogy legalább megértsd mikor beszélnek hozzád. Ilyen gyerekes hozzáállással ne számíts semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!