Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elköltözzek...

Szerintetek elköltözzek itthonrol?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.

Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?

* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.

2022. máj. 3. 17:43
 51/104 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mar bocsi de van kint ismerosod külföldön? Vagy jártál mar?
2022. máj. 3. 20:35
 52/104 anonim ***** válasza:
93%

45: ja, persze... Kimész, és két hét alatt orvos leszel... :-D :-D

Az a nagy életcélod, hogy biorobot, betanított munkás legyél?

Mert amit két hét alatt meg leeht tanulni, az az aljamunkák legalja!

2022. máj. 3. 20:36
 53/104 anonim ***** válasza:
94%
Ok, de ő leírta, hogy jó neki az aljamunkák legalja. Akkor menjen 🤷‍♀️
 54/104 anonim ***** válasza:
94%

47: gyártakarítás, mint életcél...????

Hát gratulálok! :-D

55/104 A kérdező kommentje:
Celjaim vannak, nem a munkaval kapcsolatban. Tök mindegy mit dolgozok. Van celom es el akarom erni. Ennyi. Ha vécét takaritok akkor is elèrem csak hogy lasd hogy nem minden a szar egyetem meg az éretségi. Anelkul is meglehet elni.
 56/104 anonim ***** válasza:
82%
Lány vagy fiú a kérdező???
2022. máj. 3. 20:37
 57/104 anonim ***** válasza:
93%
De wc takarítással kint sem fogsz jól keresni.
 58/104 anonim ***** válasza:
93%
Vannak itt súlyos gondok a toronyban... :)
 59/104 anonim ***** válasza:
93%
Ha a megélés az, hogy wct takarítok, meg egy gyárban halat pucolok, látja isten a szívem, en inkább érettségizem :D
2022. máj. 3. 20:38
 60/104 A kérdező kommentje:
Mi sulyos? Hogy nem vagyok olyan mint mas? Mert nem kell egyetem? Akinek van eljen vele es boldoguljon.
2022. máj. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!