Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elköltözzek...

Szerintetek elköltözzek itthonrol?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok, szuleimmel élek. A sulit abba hagytam par honapja mert ugy gondolom hogy haszontalan es amugyis más életcéljaim vannak ahol nem szukseges az éretségi sem az egyetem. A szuleim ezért nagyon csúnyán bánnak velem es folyton a fejemhez vágják hogy jo hogy mas gyerek tud iskolaba járni es büszkék lehetnek a szüleik. Soha nem szerettem iskolaba jarni csak az ök kedvukert jutottam el idaig is, de mar meg untam hogy mindig másnak a kedvére járjak.

Lejáratnak itthon és lehordanak mindennek, nekem rosszul esik, szerintetek elköltözzek? Vagy mitévõ legyek?

* legyszi hanyagoljatok ezt hogy folytasam a sulit.

2022. máj. 3. 17:43
 61/104 A kérdező kommentje:
Es ha éretségid van akkor? Vagy szakmad, akkor mi leszel? Asztalos? 😂
2022. máj. 3. 20:40
 62/104 anonim ***** válasza:
94%

a nyócelemi és az egyetem között azért még bőven van normális választék...

De csak pucolj wc-t, a magasztos életcéljaid (legyen az bármi) eléréséig. :-D

63/104 anonim ***** válasza:
93%
Nem egyetemről beszélünk, az valóban nem kötelező, lehet boldogulni nélküle. De te az égvilágon semmihez nem értesz, még kommunikálni sem tudsz az adott országban.
 64/104 anonim ***** válasza:
94%
És ismét, az asztaloson röhög az, aki wct is csak szeretne pucolni külföldön :D
2022. máj. 3. 20:41
 65/104 anonim ***** válasza:
94%
Figyeljetek,senkit nem lehet megmenteni saját magától! Kérdező,menj azt csináld! De kérlek ha eljön az ideje, gyere ide vissza és legyen annyi gerinced,hogy bevallod mekkorát tévedtél.
2022. máj. 3. 20:42
 66/104 A kérdező kommentje:
80% magyarok vannak, magyar emberekkel utazom ki, magyar emberekkel dolgozom, magyar emberekkel élek. Kivel komunikaljak?
2022. máj. 3. 20:43
 67/104 anonim ***** válasza:
95%
67: na abból lesz az oltári nagy pofáraesés! Úgy lehúznak, hogy sírva-ríva fogsz anyádékhoz visszamenekülni.
2022. máj. 3. 20:45
 68/104 anonim ***** válasza:
95%
Ok. Menj. Jó ötlet, mindenki jó véleménnyel van a tervedről, látod.
 69/104 anonim ***** válasza:
94%
Inkább fejezed be már az évet és érettségizz le. Ott vagy a kapujában. Utána menj ki dolgozni, és bármikor meggondolhatod magad és tanulhatsz bármit, de 8 általánossal sehol nem vagy. Ha 3,5 évet kibírtál, akkor már fejezd be.
 70/104 anonim ***** válasza:
90%

Mégis, milyen fizetést adnak manapság egy wcpucolónak odakint?

Abból akarsz hercegnői palotát venni magadnak? :)))))

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!