Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?
22 évesen, lányként, külföldön éltem egyedül... Azóta se lakok otthon, Pesten albizok, kéthetente hazalátogatok. Szereztem munkát, felnőttem. Ezt ajánlom neked is.
És nem kell megszakítani velük teljesen a kapcsolatot. Ki is békülhettek egyszer, ha úgy alakul.
Szóval hazudtál nekik, most itt nekünk is (ilyen nincs, hogy nem olvasol el egy levelet és kiraknak) és még sajnáljunk. Na nem.
Gondolom nem vetted fel a tárgyaidat tavaly és emiatt átraktak fizetősre. A levél meg a befizetési határidő volt. Nem egy ilyet láttam már.
Én ezt a fiatalembert sajnálom. Ő nem az a 'verem a @szom otthon, de mindent elvárok' típus.
A stílusával sincsen baj, családszerető.
Én pont ŐT nem raktam volna ki. Van pár taknyos kölyök itt, a gyakorin, akit igen, de őt pont nem.
Főleg nem azért, mert f@sott elmondani egy dolgot, ami azért nem a világvége.
Ki nem hibázik ilyen korban? Főleg ilyet, ami helyrehozható.
Itt a szülőkkel lesz a gond, főleg azért, mert félni kell tőlük egy ilyen hír esetén, és lám, be is következett a baj, kirakták.
Fiatalember, kitartás, csak ezt tudom mondani, állj talpra egy albérletben, de ne hagyd megrontani ezt a jó szívedet, maradj mindig ilyen családszerető, és egyszer majd, ha tudsz, bocsáss meg a szüleidnek.
Ez egy kamu.
Egy levél el nem olvasása miatt nem rúgnak senkit ki egyetemről.
Most már Ukrajnába akar menni.:)
Haver te egy kamus vagy.
Nem hinném, hogy kamus. Én is ennyire gyerek voltam még 22 évesen, mert engem is így neveltek (és igen, NEVELTEK még 22 évesen is). Emiatt nagyon nehezen nőttem fel.
Ő is írta, hogy a családja miatt lett ilyen.
Most meg kétségbe van esve, azt is írta, hogy vége az életének a családja nélkül (mert belül egy gyerek, akit gyereknek neveltek, végül eldobták, mint egy rongyot), nincsenek felnőtt opciói, mert ő nem felnőtt.
Hirtelen hagyták cserben, magára, és a halálra vágyik.
Emberek, Ukrajnába meghalni menne! Úgyse megy, mert nincs pénze, ez csak egy vágy!
Ukrajna a halál szinonimája!
Ennyire nincs szövegértésetek?
29, ez csak a szokásos önsajnis hülyegyermek. A másik kérdésnél 30 éves, ott már albiba kényszerítették a szülei és nem akar felnőni.
Simán unatkozik a nyominger. 22 évesen olyan stabil munkahelye lenne, hogy eltartja magát egyetem mellett? Na ne viccelj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!