Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom,és amellett egész jól keresek vele. Egyetemre is jártam,egy olyan szakra,amit egyáltalán nem,akartam,de a szüleimnek nagyon fontos volt hogy diplomát szerezzek.Igazság szerint egyetemre se akartam menni.Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.Namármost szüleimnek nem mondtam el,de most kiderült,és kiraktak itthonról.Mindemellett,amint írtam,van állásom,gyakorta vásárolok itthonra,pénzt soha nem viszek el hazulról,magaviseletemmel nem volt soha probléma,konkrétan minden melóból kiveszem a részem.Amúgy 22/F. Szerintetek most mihez kezdjek?
nov. 13. 18:10
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
78%
Szeptemberben azért elég ritkán raknak ki valakit a felsőoktatásból...
nov. 13. 19:03
 22/49 anonim ***** válasza:
85%
#21: főleg azért, mert nem olvasott el egy levelet.
nov. 13. 19:07
 23/49 anonim ***** válasza:
75%
Családtag hasonló esetben Londonba ment, nem járt rosszul.
nov. 13. 19:36
 24/49 anonim ***** válasza:
64%
Majd elteleportál Londonba. Írta hogy nincs pénze
nov. 13. 19:45
 25/49 anonim ***** válasza:
21%

22 évesen, lányként, külföldön éltem egyedül... Azóta se lakok otthon, Pesten albizok, kéthetente hazalátogatok. Szereztem munkát, felnőttem. Ezt ajánlom neked is.

És nem kell megszakítani velük teljesen a kapcsolatot. Ki is békülhettek egyszer, ha úgy alakul.

nov. 13. 20:21
 26/49 anonim ***** válasza:
74%

Szóval hazudtál nekik, most itt nekünk is (ilyen nincs, hogy nem olvasol el egy levelet és kiraknak) és még sajnáljunk. Na nem.

Gondolom nem vetted fel a tárgyaidat tavaly és emiatt átraktak fizetősre. A levél meg a befizetési határidő volt. Nem egy ilyet láttam már.

nov. 13. 21:32
 27/49 anonim ***** válasza:
20%

Én ezt a fiatalembert sajnálom. Ő nem az a 'verem a @szom otthon, de mindent elvárok' típus.

A stílusával sincsen baj, családszerető.

Én pont ŐT nem raktam volna ki. Van pár taknyos kölyök itt, a gyakorin, akit igen, de őt pont nem.

Főleg nem azért, mert f@sott elmondani egy dolgot, ami azért nem a világvége.

Ki nem hibázik ilyen korban? Főleg ilyet, ami helyrehozható.

Itt a szülőkkel lesz a gond, főleg azért, mert félni kell tőlük egy ilyen hír esetén, és lám, be is következett a baj, kirakták.

Fiatalember, kitartás, csak ezt tudom mondani, állj talpra egy albérletben, de ne hagyd megrontani ezt a jó szívedet, maradj mindig ilyen családszerető, és egyszer majd, ha tudsz, bocsáss meg a szüleidnek.

nov. 13. 21:40
 28/49 anonim ***** válasza:
62%

Ez egy kamu.

Egy levél el nem olvasása miatt nem rúgnak senkit ki egyetemről.

Most már Ukrajnába akar menni.:)

Haver te egy kamus vagy.

nov. 13. 21:40
 29/49 anonim ***** válasza:
10%

Nem hinném, hogy kamus. Én is ennyire gyerek voltam még 22 évesen, mert engem is így neveltek (és igen, NEVELTEK még 22 évesen is). Emiatt nagyon nehezen nőttem fel.

Ő is írta, hogy a családja miatt lett ilyen.

Most meg kétségbe van esve, azt is írta, hogy vége az életének a családja nélkül (mert belül egy gyerek, akit gyereknek neveltek, végül eldobták, mint egy rongyot), nincsenek felnőtt opciói, mert ő nem felnőtt.

Hirtelen hagyták cserben, magára, és a halálra vágyik.

Emberek, Ukrajnába meghalni menne! Úgyse megy, mert nincs pénze, ez csak egy vágy!

Ukrajna a halál szinonimája!

Ennyire nincs szövegértésetek?

nov. 13. 21:46
 30/49 anonim ***** válasza:
88%

29, ez csak a szokásos önsajnis hülyegyermek. A másik kérdésnél 30 éves, ott már albiba kényszerítették a szülei és nem akar felnőni.

Simán unatkozik a nyominger. 22 évesen olyan stabil munkahelye lenne, hogy eltartja magát egyetem mellett? Na ne viccelj.

nov. 13. 21:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!