Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?
9es
A poén az,hogy ezen a tanulmányi dolgon kívül mindent meg lehet velük beszélni,de e téren hajthatatlanok.Ha maradnék is,biztos nem akarnák,hogy ezt az állást csináljam továbbra is
10-es
Igazad van,mit várhattam.Csak így elég vacak,hogy a teljes rokonságommal egy életre meg kell szakítanom a kapcsolatot.Pont arra gondoltam,hogy valahova nagyon messzire elköltözni volna érdemes,hogy mégcsak véletlen se fussak össze többet senkivel se.Úgy döntöttem,hogy az a legjobb,ha felégetek magam mögött minden hidat,az az élet úgyis véget ért már
Mi ez qrva nehéz szak, amibe belebuktál?
Anyádék fizették, hogy ennyire haragszanak vagy államilag támogatott volt?
Amúgy így este nem nagyon tudsz mit intézni. Ha van némi pénzed bérelj majd szobát, vagy ha nincs, menj hajléktalanszállóra amíg megjön a fizud.
"Csak így elég vacak,hogy a teljes rokonságommal egy életre meg kell szakítanom a kapcsolatot."
Miért kellene?
"konkrétan egy levél el nem olvasása következtében jött össze a kirúgás"
Ilyen nem nagyon van.
16
Már miért ne kéne megszakítani?Valszeg most mindenki ellenem fordul a rokonságból
Vagy a másik opció,hogy kimegyek Ukrajnába.Pont olvastam,hogy van kinn magyar önkéntes,akit különösebb nyelvtudás nélkül is felvettek egy kárpátaljai egységhez,mivel ott is az állomány nagy része magyar.
19es
Szerintem a kontroll miatt alakultam így
#18 Én is a szobabérlést akartam javasolni.
Kérdező: [link]
Kiválasztod, hogy 'Kiadó' utána azt, hogy 'Lakás', hogy hol keresel, meg a jobb oldalon, hogy 'Részletes kereső'.
Aztán a Típus alatt azt, hogy "Szoba".
Budapesten a budai oldalon most a legolcsóbb szoba az ingatlan.com-on 45k és kezdésnek egyáltalán nem rossz!
[link] 34376469
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!