Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom,és amellett egész jól keresek vele. Egyetemre is jártam,egy olyan szakra,amit egyáltalán nem,akartam,de a szüleimnek nagyon fontos volt hogy diplomát szerezzek.Igazság szerint egyetemre se akartam menni.Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.Namármost szüleimnek nem mondtam el,de most kiderült,és kiraktak itthonról.Mindemellett,amint írtam,van állásom,gyakorta vásárolok itthonra,pénzt soha nem viszek el hazulról,magaviseletemmel nem volt soha probléma,konkrétan minden melóból kiveszem a részem.Amúgy 22/F. Szerintetek most mihez kezdjek?
tegnap 18:10
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

9es

A poén az,hogy ezen a tanulmányi dolgon kívül mindent meg lehet velük beszélni,de e téren hajthatatlanok.Ha maradnék is,biztos nem akarnák,hogy ezt az állást csináljam továbbra is

tegnap 18:29
 12/47 A kérdező kommentje:

10-es

Igazad van,mit várhattam.Csak így elég vacak,hogy a teljes rokonságommal egy életre meg kell szakítanom a kapcsolatot.Pont arra gondoltam,hogy valahova nagyon messzire elköltözni volna érdemes,hogy mégcsak véletlen se fussak össze többet senkivel se.Úgy döntöttem,hogy az a legjobb,ha felégetek magam mögött minden hidat,az az élet úgyis véget ért már

tegnap 18:35
 13/47 anonim ***** válasza:
69%

Mi ez qrva nehéz szak, amibe belebuktál?

Anyádék fizették, hogy ennyire haragszanak vagy államilag támogatott volt?

Amúgy így este nem nagyon tudsz mit intézni. Ha van némi pénzed bérelj majd szobát, vagy ha nincs, menj hajléktalanszállóra amíg megjön a fizud.

tegnap 18:35
 14/47 A kérdező kommentje:
Állami volt amúgy a szak,nekik nem került semmibe.De amúgyis februárban újra felvételizek,amint tehetem,mert konkrétan egy levél el nem olvasása következtében jött össze a kirúgás
tegnap 18:37
 15/47 anonim ***** válasza:
76%

"Csak így elég vacak,hogy a teljes rokonságommal egy életre meg kell szakítanom a kapcsolatot."

Miért kellene?

"konkrétan egy levél el nem olvasása következtében jött össze a kirúgás"

Ilyen nem nagyon van.

tegnap 18:40
 16/47 A kérdező kommentje:

16

Már miért ne kéne megszakítani?Valszeg most mindenki ellenem fordul a rokonságból

Vagy a másik opció,hogy kimegyek Ukrajnába.Pont olvastam,hogy van kinn magyar önkéntes,akit különösebb nyelvtudás nélkül is felvettek egy kárpátaljai egységhez,mivel ott is az állomány nagy része magyar.

tegnap 18:44
 17/47 anonim ***** válasza:
39%
Ez a komoly, nem a hererák. Ha a helyedben lennék bérelnék egy szobát, ha tényleg dolgozol ez semmiség. Azután közölném a szüleimmel, hogy akkor innenstől fogva minden kapcsolatot megszüntetek, nincs se karácsony, se húsvét, se unoka. Ehhez tartanám is magam.
tegnap 18:45
 18/47 anonim ***** válasza:
84%
#17: egyre éretlenebbnek tűnsz, ahogy ezeket írod. Csak azt nem tudom, hogy a szüleid kontrollja reakció erre a viselkedésre, vagy a személyiséged a kontroll miatt alakult így.
tegnap 18:48
 19/47 A kérdező kommentje:

19es

Szerintem a kontroll miatt alakultam így

tegnap 18:50
 20/47 anonim ***** válasza:
88%

#18 Én is a szobabérlést akartam javasolni.

Kérdező: [link]

Kiválasztod, hogy 'Kiadó' utána azt, hogy 'Lakás', hogy hol keresel, meg a jobb oldalon, hogy 'Részletes kereső'.

Aztán a Típus alatt azt, hogy "Szoba".

Budapesten a budai oldalon most a legolcsóbb szoba az ingatlan.com-on 45k és kezdésnek egyáltalán nem rossz!

[link] 34376469

tegnap 19:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!