Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?
Az én anyámékkal sem lehetett semmit megbeszélni, mert rögtön jött a takarodj, ostoba vagy, tudtam, hogy semmire sem viszed, kvának leszel jó - és társai.
Ők persze mindig jobban tudnak mindent, ők az okosok, a nagytudásúak, én meg a szr.
Mondjuk nekem volt annyi eszem, hogy dolgozzak érettségitől kezdve és 21 éves korom után le tudtam lépni.
Egyetem? Ja, bejárogattam és 3-4-es átlaggal elvégeztem, de a cél a költözés volt - minél előbb.
Tizennégy éve feléjük sem néztem - köszönjék maguknak.
39-es, hogy láttál volna Neptunt, tudnád, hogy az aztán olyan kva csodálatos, amikor pl tárgyfelvételnél lefagy és így jártál. Bejövő üzenetek? Sok sikert elolvasni.
Nálunk kirúgás nem volt, de három csoporttársam fizetősre került, mert a hülye Neptun miatt nem tudott felvenni elég kreditet (anno a szakomon anno 26 kredit volt a minimum teljesítési követelmény államin - ha nem volt meg félévben annyi, akkor áttettek fizetősre).
Bejövő üzenetek? Sok sikert elolvasni.
Érdekes, 42, nekem sikerül elolvasni. pláne, mert tudom, hogy infó van bennük, amire szükségem lehet...
Lefagy a neptun? igen. majd belépsz később és felveszed. Vagy a to megoldja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!