Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Kiraktak otthonról,mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg dolgozom,és amellett egész jól keresek vele. Egyetemre is jártam,egy olyan szakra,amit egyáltalán nem,akartam,de a szüleimnek nagyon fontos volt hogy diplomát szerezzek.Igazság szerint egyetemre se akartam menni.Namost,a félév elejére,így nem sokkal a vége előtt,megszüntették a hallgatói jogviszonyom.Ez szeptemberben derült ki.Namármost szüleimnek nem mondtam el,de most kiderült,és kiraktak itthonról.Mindemellett,amint írtam,van állásom,gyakorta vásárolok itthonra,pénzt soha nem viszek el hazulról,magaviseletemmel nem volt soha probléma,konkrétan minden melóból kiveszem a részem.Amúgy 22/F. Szerintetek most mihez kezdjek?
nov. 13. 18:10
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
30%

Az én anyámékkal sem lehetett semmit megbeszélni, mert rögtön jött a takarodj, ostoba vagy, tudtam, hogy semmire sem viszed, kvának leszel jó - és társai.

Ők persze mindig jobban tudnak mindent, ők az okosok, a nagytudásúak, én meg a szr.

Mondjuk nekem volt annyi eszem, hogy dolgozzak érettségitől kezdve és 21 éves korom után le tudtam lépni.

Egyetem? Ja, bejárogattam és 3-4-es átlaggal elvégeztem, de a cél a költözés volt - minél előbb.

Tizennégy éve feléjük sem néztem - köszönjék maguknak.

nov. 14. 08:21
 42/49 anonim ***** válasza:
19%

39-es, hogy láttál volna Neptunt, tudnád, hogy az aztán olyan kva csodálatos, amikor pl tárgyfelvételnél lefagy és így jártál. Bejövő üzenetek? Sok sikert elolvasni.

Nálunk kirúgás nem volt, de három csoporttársam fizetősre került, mert a hülye Neptun miatt nem tudott felvenni elég kreditet (anno a szakomon anno 26 kredit volt a minimum teljesítési követelmény államin - ha nem volt meg félévben annyi, akkor áttettek fizetősre).

nov. 14. 08:26
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
42, érdekes, bementem a TO-ra és megoldották, pedig nekem is fagyott ezerrel. Iiij ezt esetleg meg kellett volna próbálni.
nov. 14. 09:02
 44/49 anonim ***** válasza:
Zavaros amit írsz. A kérdésben azt írtad, hogy te nem is akartál egyetemre menni, csak a szülők erőltetették. Aztán azt, hogy februárban újra felvételizni akarsz. Aztán, hogy inkább kimennél ágyútölteléknek Ukrajnába. Döntsd el, mit akarsz! A szüleid most dühösek a hazugság miatt, majd megbékélnek. Ahogy írták, húzd meg magad haveroknál, amíg lesz annyi pénzed, hogy szobát tudj bérelni.
nov. 14. 11:21
 45/49 anonim ***** válasza:

Bejövő üzenetek? Sok sikert elolvasni.

Érdekes, 42, nekem sikerül elolvasni. pláne, mert tudom, hogy infó van bennük, amire szükségem lehet...

Lefagy a neptun? igen. majd belépsz később és felveszed. Vagy a to megoldja.

nov. 14. 12:45
 46/49 anonim ***** válasza:
Ez a Teréz anya sem járt még egyetem közelében, lefagy a neptun azt írja.:)Ha lefagy állandóan akkor be kell sétálni a tanulmányi osztályra és megoldják a problémát, senkit nem rúgnak ki így ahogy a kérdező kamuzza.
nov. 14. 14:54
 47/49 anonim ***** válasza:
Azért engem érdekelne, mi az a levél, aminek az el nem olvasása a jogviszony végét jelenti.
nov. 14. 15:59
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hívd a rendőrséget, mert ahol életvitelszerűen laksz onnan nem rakhatnak ki. (Akkor sem ha ővék a ház.)
nov. 15. 14:31
 49/49 anonim ***** válasza:
Engem is kiraktak, azóta feléjük se nézek. Sokkal boldogabb életet élek. Minek akarnál jóban lenni ilyen szülőkkel?
nov. 16. 02:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!