Mennyire baj ha apukàmmal nem nagyon beszélünk és nem jövünk ki jól, és hiába az apám nem szeretem úgy ahogy kéne?
Figyelt kérdés
Anyámat nagyon szeretem. Apám is velünk lakik. De olyan mintha ketten laknànk anyámmal. Jó is lenne mert apám nagyon kiszámíthatatlan, haragos, rosszjellemű ember. Nem beszélünk csak nagyon keveset. Nagykorú vagyok. Kb ,16 éves korom óta nem törődünk nagyon egymással apámmal. Kiskoromban régen aranyos volt velem.ma 10:23
1/6 A kérdező kommentje:
Félek hozzá szólni, mert pár éve nagyon sokat piál, részegen jön haza és agresszív. Ha nem részeg akkor is csak folyamatosan ki akar oktatni. Jobb nem szólni hozzá.
ma 10:27
2/6 anonim válasza:
Semennyire nem baj. Nem kötelező szeretnünk senkit.
3/6 anonim válasza:
A berögzült szokások nem változnak,ha nem változik semmi. Ha változik,az sok idõ. Mennyire akarod? Kettõn áll a vásár. Ha te beleadsz mindent,a másik meg semmit,az csak tovább mélyíti az árkot. Minél idõsebb valaki,annál nehezebben vált,fõleg,ha neki ez megfelel. Irány a független élet,még,ha nehéz is.
4/6 anonim válasza:
Felejtős. Reménytelen durva alkoholista. Anyádnak kéne válnia. Neked meg költöznöd ebből a mérgező környezetből. Szerencsétlen dolog, hogy ilyen apát dobott neked a sors, mindenki megérdemel egy normálisat.
6/6 anonim válasza:
Nem baj és ez nem a te hibád. Apád bőven tett azért, hogy ilyen most a kapcsolatotok. Ne érezd rosszul magad amiatt, hogy őt nem szereted úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!