Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el az anyámnak...

Hogy mondjam el az anyámnak hogy nem tetszik ahogy rajzol?

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve tetovál, de szerintem nem fejlődik jól mert senkitől nem fogadja el a kritikát. Korábban műbőrre is gyakorolt de nekem úgy tűnik stagnál a tudása. Csinált már nekem pár kisebb tetoválást de mindegyik szétfolyt a bőröm alatt, ami szerintem a rossz technika miatt van. Most elmentem egy másik tetoválóhoz mert egy aprólékos tetoválást szerettem volna, és attól féltem ha ő csinálja meg akkor az egész csak egy paca lesz a végére.

Mit csináljak most? Jelenleg nagyon megharagudott rám, nem is beszél velem azóta hogy megtudta.

dec. 12. 21:29
 1/5 Somló Volán Zrt. válasza:
19%
Ha mindenképp el szeretnéd neki mondani, akkor nagyon finoman fogalmazz. Azt mindenképp mondd meg neki, hogy nem akarod megbántani ezzel, és mondd meg neki, hogy miért nem tetszik neked, ahogy ezt csinálja. Az a lényeg, hogy ne bántóan fogalmazd meg a mondandódat. Ha ez nem tetszik neki, az már az ő gondja, te csak az igazságot mondtad. Én így oldanám meg. De azok alapján amiket írtál, szerintem nem fog neki tetszeni akárhogy is fogalmaz az ember.
dec. 12. 21:44
 2/5 Metionin ***** válasza:
92%
Aki bármilyen alkotói munkát végez, annak fel kell nőnie a kritikához is. Ez az egyik, a másik meg, hogy a tetszés vagy nemtetszés sokszor nem azon múlik, hogy milyen kinézetű a munka amit csinál, hogy mennyire bonyolult stb. Főleg tetoválóknál általában egy művész 1-2 stílusban alkot és ha az ember nem kedveli azt a stílust, akkor nem fog oda menni akkor sem ha világszínvonalon díjnyertes mester. Az pedig teljesen normális és érthető, hogy ha a munkaminősége nem okés, akkor ne lepődjön meg ha nem mennek hozzá többedik tetkóra. Ha ő igénybe vesz egy szolgáltatást amit a szolgáltató elbasz, vissza fog járni hozzá? Ugye hogy nem. Ez egy tetkónál, amit egész életünkben viselünk, még fontosabb.
dec. 12. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Még a profi tetoválók is folyamatosan fejlesztik magukat, járnak továbbképzésekre, workshopokra, megismerkednek az új termékekkel/munkaeszközökkel stb. Az nem elég, ha anyud csak otthon gyakorolgat disznóbőrön.

Szerinten nézz utána, hol és mikor lesznek ilyen események és menjetek el akár együtt.

Amúgy erre más megoldás nincs, csak egy őszinte beszélgetés. Azért egy tetoválás nem olyan, mint egy festmény, amit leakasztasz a falról, ha már nem tetszik, ezt neki is meg kell értenie. Ha megsértődik, akkor megsértődik, maximum majd puffog pár napig.

dec. 13. 04:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy tetoválás nem egy bőrre ragasztott képecske a rágó csomagolásból! Ha elcseszik, akkor azt elég körülményes korrigálni, tehát még szép, hogy az ember megválogatja, hogy kihez megy varratni.

Nem kell itt finomkodni! Ahogy előttem írták, aki ilyesmivel foglalkozik, az igenis viselje el a kritikát, mert azokból tud fejlődni!

Kerek perec megmondod, hogy a korábbi munkáival nem vagy elégedett, és egy ilyen komolyabb tetoválást nem szerettél volna rábízni. Azt is mond meg neki, hogy jobb ha tőled kap ilyen jellegű kritikát, mert az még a hasznára is válhat.

dec. 13. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
10 éve tetovál és nem jól? Vendégei mit szólnak hozzá? Szalonban vagy hol tetovál? Vagy csak magának hobbiból?
dec. 13. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!