Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim a húgomnak vettek...

A szüleim a húgomnak vettek autót, pedig nekem ígérték. Jogos, ha ezek után nem segítek otthon?

Figyelt kérdés

A szüleim évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam. Ez megtörtént, leérettségiztem egy ideje, megszereztem a jogosítványt, azt is unokatestvérem segítségével, erre húgomnak, aki semmi erőfeszítést nem tett hozzá, vettek egy autót, és azzal indokolják, hogy neki nagyobb szüksége van rá, mint nekem.

Egyszerűen utálom mindhármat, hogyan szabaduljak meg a haragtól, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
35%
Menj árulkodni az óvónénidhez!
tegnap 14:27
 2/47 anonim ***** válasza:
29%

#1 Te is hasonló kaliberű iq bajnok lehetsz, mint a kérdező szülei.

Őszintén, tudsz valamit tenni? Nem. Bármit csinálsz, nem lesz neveden az autó! Gonoszak a szüleid? Igen. Változtathatsz ezen? Nem.

tegnap 14:32
 3/47 anonim ***** válasza:
82%
Lenyugszol, kiszámolod, hogy hogyan és mennyi idő alatt tudsz egy autó megvételére és fenntartására pénzt gyűjteni és elkönyveled, hogy ezután nem építhetsz a szüleid ígéretére.
tegnap 14:32
 4/47 anonim ***** válasza:
0%

3

a baj az hogy meg o jar rosszabbul mert beszol a szuloknek.

tegnap 14:38
 5/47 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell beszólni senkinek. Elfogadni lehet, hogy nem kapott, de hisztizni felesleges. Kezdjen dolgozni, spórolni és ne más pénzén tervezzen ezután olyan tételeket, mint egy autó.
tegnap 14:46
 6/47 anonim ***** válasza:
31%

#5 tervezte, hogy lesz autója , mert IGERETET tettek neki, hogy megveszik.

A huginak bezzeg megvették.

O villoghat azzal amit a p@csaja alá raktak.

A kérdező meg ne akarjon semmit

tegnap 14:48
 7/47 anonim ***** válasza:
38%
6os, lehet a huginak jobban kellett, pl ő elköltözött a kérdező meg mamahotelezik még.
tegnap 14:51
 8/47 A kérdező kommentje:
Itt nem a más pénze, én pénzem, ő pénze, és társai a lényeg, hanem hogy egyszerűen gyűlölöm őket. Elhitetnek velem valamit évek óta, és semmi nem lesz belőle.
tegnap 14:52
 9/47 anonim ***** válasza:
0%
#7-es személyében.
tegnap 14:55
 10/47 anonim ***** válasza:
74%

"évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam."

Megmondhatnád nekik, hogy számítottál arra, hogy betartják az ígéretüket.

Ha most máshogy gondolták, megbeszélhették volna veled.

Ennek semmi köze az otthoni segítéshez.

tegnap 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!