A szüleim a húgomnak vettek autót, pedig nekem ígérték. Jogos, ha ezek után nem segítek otthon?
A szüleim évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam. Ez megtörtént, leérettségiztem egy ideje, megszereztem a jogosítványt, azt is unokatestvérem segítségével, erre húgomnak, aki semmi erőfeszítést nem tett hozzá, vettek egy autót, és azzal indokolják, hogy neki nagyobb szüksége van rá, mint nekem.
Egyszerűen utálom mindhármat, hogyan szabaduljak meg a haragtól, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
#1 Te is hasonló kaliberű iq bajnok lehetsz, mint a kérdező szülei.
Őszintén, tudsz valamit tenni? Nem. Bármit csinálsz, nem lesz neveden az autó! Gonoszak a szüleid? Igen. Változtathatsz ezen? Nem.
3
a baj az hogy meg o jar rosszabbul mert beszol a szuloknek.
#5 tervezte, hogy lesz autója , mert IGERETET tettek neki, hogy megveszik.
A huginak bezzeg megvették.
O villoghat azzal amit a p@csaja alá raktak.
A kérdező meg ne akarjon semmit
"évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam."
Megmondhatnád nekik, hogy számítottál arra, hogy betartják az ígéretüket.
Ha most máshogy gondolták, megbeszélhették volna veled.
Ennek semmi köze az otthoni segítéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!