Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim a húgomnak vettek...

A szüleim a húgomnak vettek autót, pedig nekem ígérték. Jogos, ha ezek után nem segítek otthon?

Figyelt kérdés

A szüleim évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam. Ez megtörtént, leérettségiztem egy ideje, megszereztem a jogosítványt, azt is unokatestvérem segítségével, erre húgomnak, aki semmi erőfeszítést nem tett hozzá, vettek egy autót, és azzal indokolják, hogy neki nagyobb szüksége van rá, mint nekem.

Egyszerűen utálom mindhármat, hogyan szabaduljak meg a haragtól, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

dec. 21. 14:24
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
13%

Jaj szegényke nem kaptál autót.

Most mi lesz.

Tisztába vagy vele, hogy van aki a szüleitől csak egy szelet kenyeret akar, de nem kapja meg?

Vagy aki szeretetet akar kapni de nem jut neki?

Addig örülj, míg megcsokolhatod a szüleid két kezét .

dec. 21. 20:36
 42/57 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az van, hogy 14 évesen is már hisztiztél au autóért, ök meg hogy lenyugodj, rádhagyták, hogy majd kapsz. Te pedig készpénznek vetted és megint hisztizel.

A korodat miért nem mered leírni?

Lehet, hogy a húgodnak valóban nagyobb szüksége van rá.

dec. 21. 21:00
 43/57 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, ha olyan ocsmány stílusban beszélsz otthon a szüleiddel, mint amilyen stílusban nekem írtál privátban, nem csodálom, hogy nem kaptál semmit.

Ahogy írtál kritikán aluli, jelentettelek!

dec. 21. 21:12
 44/57 anonim ***** válasza:
96%
egeszen vicces az amikor valakit direkt bantanak vagy provokalnak de amikor visszakapjak ugyanazt az mar nem tetszik. valaki legalabb kiall magaert.
dec. 21. 21:38
 45/57 anonim ***** válasza:
6%
Elkényeztetett vagy.
dec. 21. 22:36
 46/57 anonim ***** válasza:
5%

Már ne is haragudj,de te segitseggel tetted ke a jogsit a hugod meg a kirázta kisujjából. Biztos,hogy ha te lennél a volan mögött az jó lenne nekünk?

Nem csak magadra gondolj!

Vannak rajtad kivűl mások is az úton!

dec. 21. 23:42
 47/57 A kérdező kommentje:
#46 Neked tuti nem, mert izomból nekimennék a kocsidnak.
dec. 21. 23:55
 48/57 anonim ***** válasza:
39%
47 én meg izomból úgy megvernélek hogy 2 hét intenzív és utána hisztizhetsz.
dec. 22. 06:07
 49/57 anonim ***** válasza:
84%

46 vagyok

Na ezért nem kaptál autót.

Minen ha 1hét alatt összetöröd?

dec. 22. 10:49
 50/57 anonim ***** válasza:

Nőj fel végre, és tanuld meg, hogy az ígérgetés az pontosan SEMMIT nem jelent.

Ez sajnálatos tény. Lehet problémázni, hisztizni, lehet mérgesnek lenni, de az ígéret az olyan mint a brokkoli csomagolása: megy a kukába.

dec. 22. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.