Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érettségi alatt es után mást...

Érettségi alatt es után mást is lesz.rtak otthon? Ez normális?

Figyelt kérdés

Mikor érettségiztem valahogy akkortol a szülők teljesen magamra hagytak, és amikor évtizedes tanulás ért véget kvázi es azt se tudtam mi az hogy az élet vagy a világ meg mi az hogy munka, meg nem vettek fel sehova továbbtanulni se, mégcsak hozzám se szóltak, ha nagyritkán mégis, anyám csak veszekedett hogy takaritsak minden barátomat tiltotta, én meg komolyan azt se tudtam mit csináljak mihez kezdjek magammal egy hontalan pénztelen csavargo kilátástalan senki voltam és aztán depressziós. Persze alkalmi semmit fizető meloim mindig voltak amikbol tudtam hogy pl lakásom vagy életem soha nem lesz és tök értelmetlen az egész.(még albérletet se tudtam volna fenntartani mert elment kajára meg ilyenekre ahogy jött, félre se tudtam tenni sem.)

Csak nem tudom hogy ez egy átlagcsalád, ez igy normális és ne essek önsajnálatba?

(Aztán ki is dobtak az utcára, azota albérletben élek márol holnapra de már diplomával merthát tanuljunk, igy költségtérítes alapon van diplomám, és szerintem alberletben fogok meghalni is nemhogy félretenni nem tudok, de 3 banki hitelem van es pl tesomnak tartozásra, rezsire lakbérre megélhetésre voltak azok is csak felvéve.)

Van ebből kiút?

ma 07:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van. Ha pszichoterápiában dolgozol magadon.

Nagy traumák értek, teljesen diszfunkcionális volt a családod.

ma 07:11
 2/23 A kérdező kommentje:

De most az normalis a szülőktől, hogy 17-18 évesen csinál a gyerek amit akar menjen kb világgá is, lesz.rom?

Lehet csak én voltam/vagyok amolyan naiv életképtelen? Más meg 18 évesen tudatos tanulós tele pénzzel és 25 évesen már háa van kb egyedüli önerőből?

ma 07:15
 3/23 A kérdező kommentje:
*háza
ma 07:16
 4/23 anonim ***** válasza:
18 éves korodig nem takarították otthon?
ma 07:30
 5/23 anonim ***** válasza:
Kozepsuliban se tanultal rendesen szartal mindenre meg semmi terved nem volt, csak voltal?
ma 07:33
 6/23 A kérdező kommentje:

4 az hogy anyám veszekedetr velem takaritas miatt az nem azt jelenti hogy nem takaritottam.

Sőt en takaritottam szinte csak az egesz házat tesomnak is en ágyaztam be meg stb.

Csak volt olyan hogy bulizni voltam es nem keltem fel reggel. Anyám meg utálta azt is ha barátokkal vagyok(dehát normal esetben egy embernek vannak barátai netán párja is)ezek ritka alkalmak voltak mert nem engedtek sehova szinte soha igy eléggé anriszoc is lettem ma is magányosan élek speciel. Barátom szinte soha nem volt, csak akik kihasználnak pár évre aztán lelépnek.

Na es azon a reggelen ugy ébresztett fel hogy gyűlölettel üvölt ramnyitotta az ablakot es dőlt be a hideg es tak

ma 07:41
 7/23 A kérdező kommentje:

"Takaríccsá!!!"

Felkeltem es elkezdtem fogatmosni meg rakaritani énekelgettem, aztan ramüvöltött hogy ne énekeljé!

5.nekem a tanulas volt az életem. Suli házfeladat dogák!

En ebbol nem láttam ki soha. Nem is tudtam milyen az élet maskepp.

ma 07:42
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj de ha az érettségi után nem vettek fel államilag finanszírozott képzésre akkor nem tanultál rendesen. Erről te tehetsz.

Ha a szüleid látták volna, hogy tisztességesen dolgozol például árufeltöltöként akkor biztosan nem dobnak ki.

Sántít a történetedet az egyoldalúság miatt.

ma 07:42
 9/23 A kérdező kommentje:

Meg érettségi alatt is a tételek tanulás ezerrel volt az életem is.

Persze voltak olyan álmaim hogy majd en szinesznő leszek meg ilyenek. Aha de hogy kell szinesznőnek lenni is? Gyerekkoromban csinaltam pl szinjátszó köröket is szomszedgyerekekkel írtam eloadásokat drámáka musiceleket mindenkinek volt szövege dal, dehát nem ez a szineszet a valo életben.

Az egyik tanar elmondta hogy a mediaba kellenek kapcsrendszerek rengeteg protekcio meg tehetség, teljesen más életmód.

Na letettem rola.

Meg nem is pénzre hajtottam még tinin hanem pl szerelmes voltam reméltem osszekoltizunk es csalad gyerekek merthát azt hittem ez ilyen.

Hogy az ember tanul aztan dolgozik aztan csaladja van.

Csak en speciel munkabol meg se éltem es nemhogy családom de egy komoly tiz 20 éves párkapcsolatom se lett soha.

ma 07:48
 10/23 A kérdező kommentje:
8 ne haragudj de rendesen tanultam csak epp nem szinötös a bizonyitvany. Es nem is gondoltam volna hogy 3 as 4 es az kb = 1es 2es hogy sehova nem kell!
ma 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!