Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érettségi alatt es után mást...

Érettségi alatt es után mást is lesz.rtak otthon? Ez normális?

Figyelt kérdés

Mikor érettségiztem valahogy akkortol a szülők teljesen magamra hagytak, és amikor évtizedes tanulás ért véget kvázi es azt se tudtam mi az hogy az élet vagy a világ meg mi az hogy munka, meg nem vettek fel sehova továbbtanulni se, mégcsak hozzám se szóltak, ha nagyritkán mégis, anyám csak veszekedett hogy takaritsak minden barátomat tiltotta, én meg komolyan azt se tudtam mit csináljak mihez kezdjek magammal egy hontalan pénztelen csavargo kilátástalan senki voltam és aztán depressziós. Persze alkalmi semmit fizető meloim mindig voltak amikbol tudtam hogy pl lakásom vagy életem soha nem lesz és tök értelmetlen az egész.(még albérletet se tudtam volna fenntartani mert elment kajára meg ilyenekre ahogy jött, félre se tudtam tenni sem.)

Csak nem tudom hogy ez egy átlagcsalád, ez igy normális és ne essek önsajnálatba?

(Aztán ki is dobtak az utcára, azota albérletben élek márol holnapra de már diplomával merthát tanuljunk, igy költségtérítes alapon van diplomám, és szerintem alberletben fogok meghalni is nemhogy félretenni nem tudok, de 3 banki hitelem van es pl tesomnak tartozásra, rezsire lakbérre megélhetésre voltak azok is csak felvéve.)

Van ebből kiút?

nov. 17. 07:04
1 2 3 4 5
 41/41 Grizesteszta ***** válasza:
100%

#40: Ha tényleg olvasod, akkor olyan szemmel olvasd, hogy a válaszolók tanácsaira koncentrálj, ne a kérdező reakcióira, mert o tipikusan az, aki nem akar változtatni az életén.

És neked tényleg vannak mentális problémáid: nem zakkant vagy, hanem belefáradtál az életbe és azt hiszed, hogy nincs kiút. Kiút mindig van, de nagyon nehéz olyat tenni/úgy élni, ami kívül van a komfortzónádon... Pedig neked most erre lenne szükséged!

nov. 17. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!