Érettségi alatt es után mást is lesz.rtak otthon? Ez normális?
Mikor érettségiztem valahogy akkortol a szülők teljesen magamra hagytak, és amikor évtizedes tanulás ért véget kvázi es azt se tudtam mi az hogy az élet vagy a világ meg mi az hogy munka, meg nem vettek fel sehova továbbtanulni se, mégcsak hozzám se szóltak, ha nagyritkán mégis, anyám csak veszekedett hogy takaritsak minden barátomat tiltotta, én meg komolyan azt se tudtam mit csináljak mihez kezdjek magammal egy hontalan pénztelen csavargo kilátástalan senki voltam és aztán depressziós. Persze alkalmi semmit fizető meloim mindig voltak amikbol tudtam hogy pl lakásom vagy életem soha nem lesz és tök értelmetlen az egész.(még albérletet se tudtam volna fenntartani mert elment kajára meg ilyenekre ahogy jött, félre se tudtam tenni sem.)
Csak nem tudom hogy ez egy átlagcsalád, ez igy normális és ne essek önsajnálatba?
(Aztán ki is dobtak az utcára, azota albérletben élek márol holnapra de már diplomával merthát tanuljunk, igy költségtérítes alapon van diplomám, és szerintem alberletben fogok meghalni is nemhogy félretenni nem tudok, de 3 banki hitelem van es pl tesomnak tartozásra, rezsire lakbérre megélhetésre voltak azok is csak felvéve.)
Van ebből kiút?
Köszönöm:)
A tobbi kollegának másképp van az online oktatas.
Pl vannak más intézményektol képviseleti kollegák náluk, vagy akár nézzük az igazgatónkat:
Náluk ugy zajlik hogy online oktatas alatt becsukják az ajtót es nem lehet zavarni!
Ellenben nálam meg ugy zajlik hogy mindenki beront becsörtet kérésekkel a csopveznek meg köteles is vagyok azonnal eldobni a ceruzát is a kezemből! Es az én részlegemen meg minden élethalál állandóan es azonnali. Különben elég súlyosak a következmények is. Pl ha biztosítanak x millio keretet 10 napra, azonnal nyomni kell ész nélkup a megrendeléseket arajánlatokat antikorrupciós stb nyilatkozatokat esetleg szerződéseket dijbekérőket es itt kell lennie az árunak is, különben bimbam lejárt a határidő es "elveszik" a pénzt.
Vagy pl negyedéves zárás van azonnal vetelezzek aktiváljak üzembehel?ezzek mert elkapálják az intézményt kinyírnak hatalmas botrány ha nem zárunk időre stb.
De azért kötelező menni a céges rendezvényekre is, átadókra stb munkaidoben mert ne húzzam már ki magam minden alól, meg ugye én vagyok ebben is aki a hátát tartja, a munkaügytől pl elnézik azt ha munka miatt nem vesz részt, tőlem nem.
Tehat én megértem amugy amikor piros füstölő fejjel csörtetnek be hozzám. És hogy en nem tehetem azt meg hogy oktatas alatt magamra zárom az ajtót.
Ráadásul az uj kollega is ott nyüzsög kérdez, aki szintén rám van bízva.
Amugy nem tudom lelkileg hogy kéne töltődni. Dehát elqlszok es ennyi. Vagy pl lasd hétvégén ez.penz nelkul mást nem is akarok.
Fizikailag is nem szépülök hanem inkább már praktikusságokat követek. Pl hosszu lobonc hajat sokkal nehezebb kezelni bepakolni festeni táplálni, mint mondjuk amit most csináltam levágtam az egészet es 2 perc mosni száritani es kész is.
Főzéssel ugyanez. Vagy menüket hozok vagy rendelek, nem pepecselek mosogatok ha főzök is az 5 perces kaják(pl szószok spenot miegyebek)annyi hogy fagyasztottan veszem kiolvad, besűrítem felforr és kész.
Takaritás az nálam napi de már nem birom (állandoan gebeszkedek az ágy alatt szekrények mögött plusz tetején és állandoan poros a levego) gyűjtök, pontosabban álmodok robotporszívóról.
Próbálok ügyeskedni. Csak ugy bevillant ma, vajon hol lett elb szva az egész életem. És kb szerintem 17 éves koromtól. Ugy ez ugrott be
A magány nem zavar. Abban nőttem fel. Plusz pl pasik eddig semmit nem tettek az életemhez. Csak elraboltak pár évet ez, pár évet az. Nincs olyan érzésem sem, hogy pl párkapcsolat nelkul kimaradna bármi.
Meg ismerősök vannak mégha barátok nem is.
Pénteken pl azzal szolitott meg az egyik elado hogy vannak ruhái amiket selejtez es ramgondolt nekem adná..mondtam is neki hogy u ennyire latszik rajtam hogy nem élek meg? Ez de égő.
Erre szabadkozott hogy nem, csak tudja ő is, milyen nehéz így. Egyedul albiban.
Nem reagáltál arra hogy mi lenne ha egy szobát kiadnal alberletbe. Megertem ha nem akarod, csak mond ki. Amikor nem reagálsz az ötleteinkre az zavaró.
És ugye te vagy az aki már sokszor írt ide, és mondtad is hogy jártál pszichológushoz, de abbahagytad?
Ezek suerint te vagy az. Sokszor írsz ide, mindig ugyanaz az eredmény. Ertelmesnek tűnsz, de látszik hogy teljesen feladtad. Mentálisan es fizikailag is elhagyod magad. Neked egy beszelgetőtárs kellene.
Ha diplomásan, család nélkül lelakottan nézel ki az szerintem a te hibád is. Szoktam járni turkálókba ahol tök normális, jó állapotú ruhákat is árulnak, nem csak nyúzottat. És árucsere előtt mindig leárazas van.
Ugye tud hogy ha mindig máshol veszel kaját akkor dupla annyit költészet kajára? Fele annyiból megúsztnád az étkezést, a mellett hogy egészségesebb is lenne mi t a mirelit és a menzás kaja.
Nem vagyok az. Ha ide is írok soha nem a családi kategoriát nyitom ki.
Mikor látom hogy mások szulei milyenek, hogy miert sírnak itt mások, szinte vérlázítanak csak a kérdések is. Itt szinte soha de soha nem vagyok ebben a kategoriában!
Na pl ez is
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Szinte elbőgném magam hogy milyen szülök vannak.
Es ez niatt se irtam ide kérdést soha tekintve a nagy kérdést, hogy komolyan minek?
Nem is tudom most mit reméltem.
Talán felmenteni magamban a saját anyámat akit a mai napig is leköpnék csak.
Meg kajára nem koltok duplaannyit. Az egyik iskola értékesit külsősöknek is. 1550 egy menü. Heti 7750 a kaja. Ebbol én nem tudnek max 2 napra főzni. Plusz nem hozok naponta elhiheted. Javarészt nem eszek semmit. Meloba kifli víz itthon meg tészta búzadarával ha van itthon tészta egyáltalán.
Ruhákat nem veszek egyaltalán. Csak cipőt mivel legutobb is lyukas volt már az edzom talpa teljesen beázott mindig.
Kérdező, neki egy csomó jó dolgot javasoltak itt a válaszolok, olvasd el, minden értelemben hasznos lehet neked is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Nem hagyom el magam
Normalis ruháim vannak nem mocskos szakadtak! Bakker szerinted interjukra is meloba is miben járok? Pokrócban plédekkel?
Köszi 38.
Olvasom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!