Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim a húgomnak vettek...

A szüleim a húgomnak vettek autót, pedig nekem ígérték. Jogos, ha ezek után nem segítek otthon?

Figyelt kérdés

A szüleim évek óta ígérgették, hogyha leérettségizek, és megcsinálom a jogosítványt, akkor megveszik nekem azt a kocsit, amire kb 14 éves korom óta vágytam. Ez megtörtént, leérettségiztem egy ideje, megszereztem a jogosítványt, azt is unokatestvérem segítségével, erre húgomnak, aki semmi erőfeszítést nem tett hozzá, vettek egy autót, és azzal indokolják, hogy neki nagyobb szüksége van rá, mint nekem.

Egyszerűen utálom mindhármat, hogyan szabaduljak meg a haragtól, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

"Itt nem a más pénze, én pénzem, ő pénze, és társai a lényeg, hanem hogy egyszerűen gyűlölöm őket. Elhitetnek velem valamit évek óta, és semmi nem lesz belőle."

Ha megkaptad volna az autót nem gyűlölnéd őket?

tegnap 14:58
 12/48 anonim ***** válasza:
39%
Hány éves is vagy már ne haragudj ?
tegnap 15:01
 13/48 A kérdező kommentje:

#12 Természetesen nem, az nem úgy működik, hogy valakit madárnak nézünk évekig, utána aljas módon hátbaszúrjuk, és még akkor puszit is adjak érte, nem?

Mindig segítettem, a házimunka nagyrészét én végeztem 8-10 éves korom óta, bármit megcsináltam.

tegnap 15:02
 14/48 anonim ***** válasza:
26%
9eske nem vagyok frusztrált, én már felnőttem szerencsére:-D
tegnap 15:02
 15/48 A kérdező kommentje:
#9, Ezen most ne itt vesszetek össze, aki irónia nélkül leírja azt a szót, hogy mamahotel, és még előszeretettel használja is, az menthetetlen eset, és rosszabb mint bármelyik szülő, szóval nem is reagálok rá. :D.
tegnap 15:07
 16/48 anonim ***** válasza:
58%

"Jogos, ha ezek után nem segítek otthon?"

Nem jogos. Nem segítened kell otthon érettségi utáni korban, hanem kivenni a részed az otthon elvégzendő munkákból, egészen addig, amíg ott laksz.

tegnap 15:24
 17/48 anonim ***** válasza:
36%
korodat nem mered leírni?
tegnap 15:32
 18/48 anonim ***** válasza:
39%
Meg hogy pl otthon ülsz-e egész nap, míg a húgod 30 km-re jár iskolába/dolgozni olyan helyre, ahová nem igazán van tömegközlekedés...
tegnap 15:35
 19/48 anonim ***** válasza:
39%
Ezért nem kéne sokaknak több gyermeket is vállani. Egy állat többet ér, mint a testvér.
tegnap 15:38
 20/48 anonim ***** válasza:
36%
15 miért te minek hívod, aki felnőttként a gyerekszobájában él és sosem lesz normális párkapcsolata?
tegnap 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!