Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen körforgásban mi a...

Egy ilyen körforgásban mi a teendő? Költözzek vissza oda ahonnan menekültem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira jóba a szüleimmel, már vártam hogy elkoltozhessek. A kapcsolatomban sem érzem jól magam, ide menekültem, de most innen is mennék már, mert nagyon rossz vele. Ha vissza megyek haza, akkor ott sem lenne jobb. Ilettve nyilván van amiben jobb lenne, van amiben rosszabb lenne, szóval ugyanitt tartanék lelkileg és idegileg is, csak más környezetben.. Ráadásul anyámékhoz azóta odaköltözött egy rokon, még szűkösebben lennénk mint azelőtt..

Segítsetek tanácsokkal engem kérlek.

nov. 23. 11:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Legyél önálló. Bérelj szobát, jöjjél tisztába magaddal. Ha majd nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, akkor legyen párkapcsolatod. Ne másokra építsd az életedet.
nov. 23. 11:44
 2/31 Kedves Vezető válasza:
92%

Ha nem tudsz egyedül megélni, valahol mindi lesz valami.

Nincs ingyen ebéd'.

Teszem azt elmehetsz lakni a Krisnásokhoz is, de ott meg felkell venned a hitet, mehetsz vmi gyár munkásszállójára, vagy valamelyik szociális hálóhoz, de mindenhol van "valami".

Csak ha egyedül vagy, akkor vagy független.

nov. 23. 11:47
 3/31 A kérdező kommentje:
Próbálok. Most azt számolgatom, hogy ha vállalnék egy plusz munkát, akkor tudnék egyedül szobát vagy olcsóbb lakást bérelni.
nov. 23. 11:49
 4/31 anonim ***** válasza:
82%
Szobában lehet tudnék is segíteni, kérdés, hogy hol akarsz...
nov. 23. 11:52
 5/31 anonim ***** válasza:
88%
Albérlet
nov. 23. 12:09
 6/31 anonim válasza:
95%
Az a baj, hogy egyedül nehéz albérletet is vállalni, mivel a fizetés nagy részéből a rezsi és a bérleti díj kerül kifizetésre. A végén meg sokszor annyi nem marad, hogy hóvégéig fussa alapvető élelmiszerre. Nagyon nincsenek rendben sem a bérek sem az árak. Én a te helyedben de a saját helyzetemben is, mivel hasonlóban vagyok, gondolkozom külföldön! Csak persze egyedül minden nehéz, a költségek viselése is.
nov. 23. 14:42
 7/31 A kérdező kommentje:

Külföldre egyedül, stabil nyelvtudás nélkül nem mennék ki az biztos. Mit csinálok egy orvosnál, vagy okmányirodában, postán, boltba, bárhol..

Jó, nyilván lehet ezen gondolkozni, szoktam is, de azért ha jobban belegondolsz, nem olyan egyszerű ez.

Előbb inkább itthon jönnek 'helyre' aztán majd utána.

nov. 23. 14:50
 8/31 Kedves Vezető válasza:
81%
Jó csak vigyázz, mert évek os el tudnak menni a hezitálással, szarból szarba menéssel.
nov. 23. 14:57
 9/31 A kérdező kommentje:
Már elmentek. 28 vagyok.
nov. 23. 14:59
 10/31 Kedves Vezető válasza:
41%

Lányként elég sok esélyed van helyezkedni.

Én mondjuk voltam kint egy hátizsákkal külföldön sok helyen, de nem teljesen jött be. Viszont az jó gondolat, hogy magad helyrehozni.

Mert akárhová mész, viszed magad.

nov. 23. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!