Egy ilyen körforgásban mi a teendő? Költözzek vissza oda ahonnan menekültem?
Nem vagyok annyira jóba a szüleimmel, már vártam hogy elkoltozhessek. A kapcsolatomban sem érzem jól magam, ide menekültem, de most innen is mennék már, mert nagyon rossz vele. Ha vissza megyek haza, akkor ott sem lenne jobb. Ilettve nyilván van amiben jobb lenne, van amiben rosszabb lenne, szóval ugyanitt tartanék lelkileg és idegileg is, csak más környezetben.. Ráadásul anyámékhoz azóta odaköltözött egy rokon, még szűkösebben lennénk mint azelőtt..
Segítsetek tanácsokkal engem kérlek.
Nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan itt le írjátok főleg egyedülállóként nem.
Nem tudom merre laksz,de vidéken is 90 alatt nincs albérlet arra még rá jön a 2havi kaució,első havi bérleti díj közel 300000ft és még nem ettél nem ittál.
21. Senki nem mondja hogy ez egy egyszerű dolog. De akkor mit csináljak, menjek az utcára mert az ingyen van? Kaucióra van pénzem. 90+rezsi nem olyan sok, 3-400 ezres fizu mellett. ÉN MOST faluban élek, itt mindeki aki albiban van, lakbérre 60-80 ezret fizet .
Félre tenni komolyabb összeget nyilván nem ebben az időszakban fogok, amikor egyedül leszek.
21, és mi van akkor, ha nem egyszerű? Ha valaki a maga ura akar lenni, akkor áldozatokat hoz.
300-400as fizu mellett lehet albizni, max spórolni kell valamennyire... Sokszor megéri a spórolós élet a stresszmentes életért.
25
Tudom jól ahogy írtam átéltem. A többieknek írtam akik azt hiszik olyan egyszerű újra kezdeni.az elindulás a nehéz az első hónap a második már nem annyira.
Írok egy példát mire gondolok: kezdésnek én 75000ft-ot fizettem az albérletért arrak rá jött a 2 havi kaució. Abban a hónapban maradt kajára,ha jól emlékszem 30000ft-om(mai értékben kb.50000ft) a második hónapban már sokkal könnyebb volt mivel,csak a lakbért kellett fizetnem,de nem szeretnék magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!