Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen körforgásban mi a...

Egy ilyen körforgásban mi a teendő? Költözzek vissza oda ahonnan menekültem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira jóba a szüleimmel, már vártam hogy elkoltozhessek. A kapcsolatomban sem érzem jól magam, ide menekültem, de most innen is mennék már, mert nagyon rossz vele. Ha vissza megyek haza, akkor ott sem lenne jobb. Ilettve nyilván van amiben jobb lenne, van amiben rosszabb lenne, szóval ugyanitt tartanék lelkileg és idegileg is, csak más környezetben.. Ráadásul anyámékhoz azóta odaköltözött egy rokon, még szűkösebben lennénk mint azelőtt..

Segítsetek tanácsokkal engem kérlek.

nov. 23. 11:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan itt le írjátok főleg egyedülállóként nem.

Nem tudom merre laksz,de vidéken is 90 alatt nincs albérlet arra még rá jön a 2havi kaució,első havi bérleti díj közel 300000ft és még nem ettél nem ittál.

nov. 23. 21:24
 22/31 A kérdező kommentje:

21. Senki nem mondja hogy ez egy egyszerű dolog. De akkor mit csináljak, menjek az utcára mert az ingyen van? Kaucióra van pénzem. 90+rezsi nem olyan sok, 3-400 ezres fizu mellett. ÉN MOST faluban élek, itt mindeki aki albiban van, lakbérre 60-80 ezret fizet .

Félre tenni komolyabb összeget nyilván nem ebben az időszakban fogok, amikor egyedül leszek.

nov. 23. 21:40
 23/31 A kérdező kommentje:
Szüleimnél nem lennék előrébb, mert ott meg más jellegű problémák vannak. Szoval kB Mindegy, hogy náluk, vagy a párommal.
nov. 23. 21:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem neked szólt a válaszom,hanem a többieknek. Én is megjártam amit te 15 évesen költöztem el az alkoholista apámtól. Most 30+ vagyok 25 éves koromtól lakom albérletbe,de soha nem felejtem el mennyire nehéz volt az újrakezdés egyedül egy új városban.
nov. 23. 21:46
 25/31 anonim ***** válasza:

21, és mi van akkor, ha nem egyszerű? Ha valaki a maga ura akar lenni, akkor áldozatokat hoz.

300-400as fizu mellett lehet albizni, max spórolni kell valamennyire... Sokszor megéri a spórolós élet a stresszmentes életért.

nov. 23. 21:53
 26/31 anonim ***** válasza:

25

Tudom jól ahogy írtam átéltem. A többieknek írtam akik azt hiszik olyan egyszerű újra kezdeni.az elindulás a nehéz az első hónap a második már nem annyira.

Írok egy példát mire gondolok: kezdésnek én 75000ft-ot fizettem az albérletért arrak rá jött a 2 havi kaució. Abban a hónapban maradt kajára,ha jól emlékszem 30000ft-om(mai értékben kb.50000ft) a második hónapban már sokkal könnyebb volt mivel,csak a lakbért kellett fizetnem,de nem szeretnék magyarázkodni.

nov. 23. 22:03
 27/31 babyboom567 ***** válasza:
11%
A legnagyobb hiba volt, hogy mikor olyan fiatal voltam mint te,és pont ugyanúgy menekültem mint te, nem indultam meg a nagyvilágba.A nyelvtudásra vannak már appok,áthidalható,illetve pár hónap alatt belejönnél.Indulj meg! Az itthoni albérleti szoba akkor is megvár, ha a külföld nem jön össze DE összefog!A külföldre költöző ismerőseim(minimum 150 ember vagy család) közül az elmúlt 25 évben egyetlen ember jött vissza,úgy hogy nem sikerült neki,mindenki más kint él a világ minden táján, és mérföldekre van az élete attól, ami itt lehetett volna.
nov. 24. 14:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
A te életedet éld, ne az övékét. Most költözök 30 felett, mert most lett elegem a szüleim alkoholizmusából és lelki bántalmazásából. Eddig harcoltam a szeretetükért, teszem hozzá meg sem érdemlik!
tegnapelőtt 05:35
 29/31 Senior Séf ***** válasza:
0%
Az ilyen otthonról meggondolatlanul elmenekülő fiatalokból lesznek a prostik. Megélni nem tudnak, hazamenni meg égő.
tegnap 19:35
 30/31 A kérdező kommentje:
Jah, mert kivétel nélkül mindenki prosti lesz, aki nem akar visszamenni a kisszobába :D okos vagy.
tegnap 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!