Mi a teendő egy ilyen helyzetben?
Visszakérdezek, miért beszélted meg velük, ha te, saját magadnak csináltad volna?
Vagy kellett valami hozzá őtőlük?
Szót fogadni szigorúan véve 18 éves korig kell. Gyakorlatilag addig függő helyzetben maradsz, amíg velük laksz és nem tudod magadat eltartani.
2
Ez szerintem nem magától értetődő azért, csakmert valaki a szüleivel él x évesen még nem szükséges velejárója hogy gyerekként kezelje.
3
Nem, nem én vagyok!
4, 5
Oké, de mi hasznom belőle ha ugyanúgy jönnek majd hozzám látogatóba és ugyanúgy elmondják hogy ezt nem kéne, azt nem kéne, ezt így azt meg úgy kéne, és ugye hogy ők megmondták stb. Azért beszéltem meg velük, mert, könyörgöm, az ember csak elmondhat ennyit a szüleinek nem? Attól még nem kellene így számonkérniük rajtam, még akkorsem ha nekem lett belőle károm. Eközben persze elvárják hogy felnőtt legyek, de mégis hogy ha sosem elégedettek semmivel és pont hogy ők kezelnek engem gyerekként.
"Ez szerintem nem magától értetődő azért, csakmert valaki a szüleivel él x évesen még nem szükséges velejárója hogy gyerekként kezelje."
Pedig amint a mellékelt ábra is mutatja, bizony, hogy velejárója.
Hat ha olyan balfasz vagy, hogy majd a koltozes ellenere se tudsz levalni es hatarokat huzni, akkor meg is erdemled :D
Hozzam az jon, akit szivesen latok es beengedek. Aki csak pofazni tud, meg lehuzni, az menjen haza.
9
Na jó de mégiscsak a szüleinkről van szó nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!