Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy ilyen körforgásban mi a...

Egy ilyen körforgásban mi a teendő? Költözzek vissza oda ahonnan menekültem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok annyira jóba a szüleimmel, már vártam hogy elkoltozhessek. A kapcsolatomban sem érzem jól magam, ide menekültem, de most innen is mennék már, mert nagyon rossz vele. Ha vissza megyek haza, akkor ott sem lenne jobb. Ilettve nyilván van amiben jobb lenne, van amiben rosszabb lenne, szóval ugyanitt tartanék lelkileg és idegileg is, csak más környezetben.. Ráadásul anyámékhoz azóta odaköltözött egy rokon, még szűkösebben lennénk mint azelőtt..

Segítsetek tanácsokkal engem kérlek.

nov. 23. 11:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

Egy egész biztos, visszaköltözni a szülökhöz a lehetö legrosszabb ötlet, ezzel megszünne az életed.

Ami megoldás, hogy bérelsz szobát, az jóval olcsóbb és egyszerübb elindulni így, vagy a másik megoldás külföld lenne. De ehhez valamennyi nyelvtudás kell - nem szükséges perfektnek lenni, meg a legtöbb helyen netes fordítókkal meg lehet oldani problémás helyzeteket -, ez nagy lépés lenne elöre, és szerintem a jobb választás.

nov. 23. 16:05
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én szobát bérelnék vagy valami gyári munka, ahol van szállás.

Ahogy írták fentebb is, próbálj meg egyedül talpon maradni és ha az megy, utána sokkal könnyebb párt választani, mert nem vagy kiszolgáltatva a lakhatás/megélhetés miatt valaki kénye-kedvének.

nov. 23. 17:13
 13/31 anonim válasza:
18%

Sereg.

Meló, lakhatás, önállóság.

nov. 23. 18:42
 14/31 anonim ***** válasza:

Vannak ma már nagyon jó fordítók is...ott meg hamarabb megtanulod az idegen nyelvet is.

Semmi se egyszerű.

A 2 munka ideiglenesen oké, akkor talán rendbe jösz. Nézelödj...néha szoktak lenni olcsóbb albérletek vagy szobák. Rakd ki esetleg egy csoportba mennyi a keret rá.

nov. 23. 19:14
 15/31 anonim ***** válasza:
13-as: egy nőnek nem feltétlen ez az elképzelése az életről (egy normális férifnak sem), nem tudom, miért javaslod mindenkinek.
nov. 23. 19:34
 16/31 anonim válasza:
0%

15.

Az állomány 20%-a nő.

Ráadásul nem csak "kommandósok" vannak/kellenek. SOK civil állás is van, és a "katona" katonák jelentős része sem harci feladatokat lát el.

nov. 23. 19:38
 17/31 anonim ***** válasza:
ÖSzintén szólva akkor is nekem kifejezetten ellenszenves ötlet.
nov. 23. 19:41
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

28 éves nő vagyok én is.

Ne költözz vissza, de a pasiddal se maradj, ha rossz vele.

Számolgass, keress egy olcsóbb albit. Sok sikert kívánok!

nov. 23. 19:46
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszi.

Egyébként itt a közelben, olcsóbb egy albérlet, mint Pesten egy szoba :D

nov. 23. 19:55
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet oldani, rokonom ugyan ilyen helyzetben volt, keveset is keresett, de a legjobb döntése a költözés volt.
nov. 23. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!