Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anyám azt...

Mit csináljak? Anyám azt akarja, hogy mindenből legyek 5-ös

Figyelt kérdés
ha például 5-önél rosszabb jegyet kapok akkor általában csenddel bűntett. Múltkor kaptam egy hármast és azt mondta hogy “azt hittem okos vagy, csak a hülyék kapnak 3-ast “ .

dec. 16. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
85%

Én nem voltam mindenből 5-ös, mégis a PhD-nál tartok.

Anyád szerintem túlzásba viszi az elvárásait, viszont így csak szekál téged..

dec. 16. 20:01
 2/65 anonim ***** válasza:
14%
A tanulmány fontos , akkor ha egyetemi képzéssel akarsz élni . Amennyiben sport más tehetség fontos akkor ahhoz nem kell csak 4. 5 . Mond neki hogy magadnak tanulsz nem kell a semmiért dícsérni sem az elvárás miatt bunkóskodni . Magadnak tanulsz nem neki nem akarsz velük lenni örökre elköltözöl stb .
dec. 16. 20:03
 3/65 anonim ***** válasza:
9%
A tanulás a munkád más dolgod nincs. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha egy olyan orvos műtene, akinek megfelel a közepes teljesítmény. Vagy egy ilyen tervezne neked házat.
dec. 16. 20:08
 4/65 anonim ***** válasza:
1%
En mindenbol otos vagyok keres nelkul
dec. 16. 20:10
 5/65 anonim ***** válasza:
89%
Beszélj vele, hogy a jegyek nem minden. És ezt komolyan írom. Az osztályomban a legjobb tanuló gyárban van betanított munkán. Hiába tudta megtanulni a dolgokat amúgy teljesen életképtelen volt, önállóan sem tanult meg gondolkodni. Ahogy kikerült a padok mögül rájött, hogy csak a tanuláshoz ért
dec. 16. 20:13
 6/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
dec. 16. 20:21
 7/65 anonim ***** válasza:
85%
Szerezz rossz jegyeket, legalább kussban van.
dec. 16. 20:39
 8/65 anonim ***** válasza:
83%
Ne próbálj meg beszélni vele, mert nem lehet. Nem hülye, tudja ő, hogy nincs igaza, szándékosan szekál, mert addig se a saját nyomorával kell foglalkoznia. Mintha ő még soha nem sózott volna el egy ételt, vagy felejtett volna el valamit megvenni. Ne foglalkozz vele, egyik füleden be, a másikon ki. Meg se halld, ne reagálj, ne győzködd, ne védekezz. Ha csenddel büntet, annál jobb, bemész a szobádba és te se szólsz hozzá. Semmiképp ne te legyél az, aki újrakezdi a beszédet. Ha ebben így kitartasz, hamar rá fog jönni, hogy ez neki rossz, mert az, hogy ő büntet téged átcsap abba, hogy te is bünteted őt. Az a célja, hogy te rosszul érezd magad (valójában nagyon gonosz), hát ne érezd. A tanulmányi eredményed a te életed, nem az övé.
dec. 16. 20:41
 9/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! ( nincs szobám 44 m/2 vagyunk 4-en ez is megnehezíti egy kicsit a tanulást de egyenlőre matekból töriből és irodalomból állok 4-esre)
dec. 16. 20:52
 10/65 anonim ***** válasza:
96%

Kérd meg, hogy mutassa meg a régi ellenőrzőit és bizonyítványait.

Ígérd meg, hogy ha ő mindenből 5-ös volt, akkor te is az leszel, de ha nem, akkor fogadja el a helyzetet.

dec. 16. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!