Mit csináljak most? Úgy érzem kimaradok mindenből.
Én és az ikertesóm elkértük a szüleinktől a Balatoni nyaralónkat egy hétre. Most 10 vagyunk itt (4 fiú, 6 lány). 3 napja vagyunk itt és az eddigi 2 estén elmentünk bulizni. Mindenki bepiált és tök jól érezte magát, csak én nem. Nem ittam semmi alkoholt pedig szerettem volna. Úgy érzem még kicsik vagyunk ehhez, persze a barátaim meg a tesóm nem így gondolják és tök jól érzik magukat. Nem tudom mit csináljak. :S
14/F
alkohol nélkül is lehet jól érezni magatokat,nem is értem ezt...szomorú,hogy a mai gyerekek idáig jutottak,de neked legalább van eszed.Nem tudsz ellene semmit tenni,de én így is azt mondom neked,hogy azért,mert mások piálnak,neked nem kötelező,elhiszem,hogy rossz így,dehát tényleg nem erről kéne szólnia a nyaralásotoknak...mik vannak...komolyan vénasszonynak érzem már magam lassan:))a következő az lesz,hogy egy 8éves teszi fel majd ezt a kérdést
21/L
Alkohol nélkül is jól tudjátok magatokat érezni.Nekem is van amikor kérdezik h nem iszom-e valamit és ilyenkor egyből mondom h nem mivel fiatalkorú vagyok másrészt pedig inkább megiszom egy gyümölcslevet mert annak finom íze van.
15/L
most hiába mondják itt, hogy pia nélkül is lehet bulizni, ami alapból igaz, csak úgy néz ki a te barátaid nem így gondolják, tehát vagy iszol kicsit teis, vagy kiamradsz belőle. Nemkell részegnek lenni, elég ha az ember becsiccsent, ha olyan "baja" van mint neked, vagynemtudom.
Vagy szervezz te valami esti programot, amibe nem fér bele a pia, pl éjszakai túra vagy a fenetudja :)
Menj haza.
14 évesen aki piálástól tudja jól érezni csupán magát,az szánalmas.Ne akarj közéjük tartozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!