Úgy érzem mindenből kimaradok! Csak én érzek így?
13 éves vagy az még elég fiatal :) és tudod az az ismerösöd akinek már 7 pasija volt úgy megfogja bánni ezt a késöbbiekben mig te boldog leszel egy olyan fiú mellett aki nem csak bizonyos dolgokért van veled, hanem szeret téged és ami a legfontosabb tisztel is :)
18/F
Igen, én is így érek, csak annyi különbséggel, hogy én 14/l vagyok (hamarosan 15), és nem érzem úgy, hogy mindenből kimaradok, csak szimplán rossz érzés látni a párocskákat körülöttem, hogy engem nem szeret senki, szimplán vágyok arra, hogy barátom legyen, de ez nem azt jelenti, hogy cikinek érzem, vagy ilyesmi. Tudom, hogy nem késtem le semmiről. És te se érezd így. :)
Szerintem az nem baj, hogy szeretnéd már, hogy valaki szeressen, én is tavaly is így voltam vele, amikor annyi idős voltam mint te, és emlékszem, hogy mondjuk 12 évesen tök természetesen vettem, hogy majd kilencedikbe lesz egy barátom... és nincs. De hát ez van, várok... egyszer majd eljön az én időm is. :)
És a tied is, szóval ne búsulj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!