Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem mindenből kimaradok!...

Úgy érzem mindenből kimaradok! Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, sosem volt még barátom. Egyre feltűnőbb, hogy az összes barátnőmnek körülöttem fiúja lesz, csókolózik, és akkor itt vagyok én. Átlagos vagyok, magas, vékony, sokak szerint nem vagyok csúnya, de talán kicsit bizonytalan vagyok. (sokmindenben) minden vágyam, hogy egy fiú megkérje, hogy járjunk, de erre úgy érzem várhatok egy életen át. Kicsit olyan érzésem van, mintha kimaradnék mindenből. Ismerősöm a 7. pasiját fogyasztja, persze ő elég ku*vás. Van 2-3 fiú aki nagyon tetszik, bejön, de én nem merem leszólítani, ők meg szerintem azt sem tudják, hogy a világon vagyok. Belátom bennem is van hiba, de most akkor mi a helyes, mit tegyek? Más is érzett már így?
2010. dec. 18. 16:43
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
100%

13 éves vagy az még elég fiatal :) és tudod az az ismerösöd akinek már 7 pasija volt úgy megfogja bánni ezt a késöbbiekben mig te boldog leszel egy olyan fiú mellett aki nem csak bizonyos dolgokért van veled, hanem szeret téged és ami a legfontosabb tisztel is :)

18/F

2010. dec. 18. 16:48
 2/31 anonim ***** válasza:
46%
Én csak 22 vagyok. Eddig én vezetek!
2010. dec. 18. 16:49
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is így érek, csak annyi különbséggel, hogy én 14/l vagyok (hamarosan 15), és nem érzem úgy, hogy mindenből kimaradok, csak szimplán rossz érzés látni a párocskákat körülöttem, hogy engem nem szeret senki, szimplán vágyok arra, hogy barátom legyen, de ez nem azt jelenti, hogy cikinek érzem, vagy ilyesmi. Tudom, hogy nem késtem le semmiről. És te se érezd így. :)

Szerintem az nem baj, hogy szeretnéd már, hogy valaki szeressen, én is tavaly is így voltam vele, amikor annyi idős voltam mint te, és emlékszem, hogy mondjuk 12 évesen tök természetesen vettem, hogy majd kilencedikbe lesz egy barátom... és nincs. De hát ez van, várok... egyszer majd eljön az én időm is. :)

És a tied is, szóval ne búsulj! :)

2010. dec. 18. 16:50
 4/31 A kérdező kommentje:
:] köszi mindenkinek. tudom, kicsit furcsa, csak most mindenhol nagyon 'dúl a lámúr' és hát kicsit lemaradottnak érzem magam...
2010. dec. 18. 16:52
 5/31 anonim válasza:
minden jóra várni kell. én is ezt teszem. xD
2010. dec. 18. 16:53
 6/31 anonim válasza:
írtam mailt, nézd meg, hehe.
2010. dec. 18. 16:53
 7/31 anonim ***** válasza:
Hú hallod 13 évesen én még csak nem is gondoltam ezekre a dolgokra, lehet ezért tartok én is itt 20 évesen...
2010. dec. 18. 16:59
 8/31 A kérdező kommentje:
én se gondolnék ilyesmikre magamtól annyira, de ez a sok turbékoló... :S meg mindenki azzal jön: hány pasid volt eddig? szingli vagy? pff -.-"
2010. dec. 18. 17:00
 9/31 A kérdező kommentje:
kösz a mailt. XD
2010. dec. 18. 17:00
 10/31 anonim ***** válasza:
13 évesen lemaradni? Ne félj attól, hogy nem pasizol be nem kell csak azért fiúval járni, mert ez így szokás. És ha valaki ilyenkorban pasikat fogyaszt az már tiniben k_rva, jó még nem fekszik le vele, de nem 18 felett is fogja elveszíteni se:) meg ha sportban űzi akkor azt is úgy fogja. Ha elkap a szerelem akkor majd lesz, addig ne zavarjon téged.
2010. dec. 18. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!