Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem mindenből kimaradok!...

Úgy érzem mindenből kimaradok! Csak én érzek így?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, sosem volt még barátom. Egyre feltűnőbb, hogy az összes barátnőmnek körülöttem fiúja lesz, csókolózik, és akkor itt vagyok én. Átlagos vagyok, magas, vékony, sokak szerint nem vagyok csúnya, de talán kicsit bizonytalan vagyok. (sokmindenben) minden vágyam, hogy egy fiú megkérje, hogy járjunk, de erre úgy érzem várhatok egy életen át. Kicsit olyan érzésem van, mintha kimaradnék mindenből. Ismerősöm a 7. pasiját fogyasztja, persze ő elég ku*vás. Van 2-3 fiú aki nagyon tetszik, bejön, de én nem merem leszólítani, ők meg szerintem azt sem tudják, hogy a világon vagyok. Belátom bennem is van hiba, de most akkor mi a helyes, mit tegyek? Más is érzett már így?
2010. dec. 18. 16:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
amikor azzal csesztetnek hogy szingli vagy akkor mond nekik hogy: igen mert én tudok választani a jó és rossz pasik közt és inkább a gagyi kapcsolatokba nem megyek bele úgy ahogy te ;) :D én nekem ez a szuper meglátásom. :D
2010. dec. 18. 17:08
 12/31 anonim ***** válasza:

Nekem 18 évesen volt először barátom, és nem maradtam ki semmiből. Illetve, de: nekem nem volt annyi csalódásom és éretlen, gyerekes kapcsolatom, mint bizonyos embereknek. 13 évesen nekem még az eszembe se jutott, hogy bepasizzak. Bár tudom, sajnos mostanság egyre hamarabb kezdik az emberek, de ne azért akarj barátot, mert a többieknek már van. Egy kapcsolat alapja a szerelem kell, hogy legyen. Nem pedig a divat.

21L

2010. dec. 18. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
ez vicces:D én is 13-14 évesen azon siránkoztam, hogy még nem smároltam, nincsen barátom, meg ilyenek, közben a barátnőimnek volt a 4.5. csávoja:D most töltöttem be decemberbe a 16-ot, lett volna már alkalmam bulikban smárolni csávokkal, meg minden, és mégsem tettem. És nem bánom. (nem vagyok csunya, meg selejtes se vagyok. )Ha megkérdzeni valaki, hogy csokoloztame már, szégyenkezés nélkül elmondom hogy nem:D Majd az szivja meg, aki 13 évesen a 7. csávoját fogyassza, 15 évesen lfekszik a csávoval, csak hogy felvághasson vele a barátnői előtt, aztán meg 18 évesen meg majd snekinek nem kell.(: Szóvla nem vagy lemaradva, ne bánkodj:D
2010. dec. 18. 19:29
 14/31 anonim válasza:

Én ara várok, hogy egy bizonyos személy kérdezze ezt meg... de nem kérdezi.. =(

13/L

2010. dec. 18. 19:44
 15/31 anonim ***** válasza:

19:29 !

szuper vagy ;):D

2010. dec. 18. 20:49
 16/31 anonim ***** válasza:
13 évesen legózzanak a kiscsávók, ti meg barbiezzatok
2010. dec. 18. 22:23
 17/31 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan éreztem kb 17 éves koromig, utána jött egy fiú rendes volt, szeretett, de én mégsem éreztem jól magam a kapcsolatban. Utána jött még két srác, de úgy alakult, hogy velük is rövid ideig voltam együtt. Most 21 vagyok és ugyanúgy egyedül. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy én sem tartok sokkal előrébb mint te pedig sokkal idősebb vagyok.

Tehát még nagyon nem vagy lemaradva semmiről :)

2010. dec. 19. 11:37
 18/31 anonim válasza:
hülyék ez 1 csávó! xD
2010. dec. 21. 23:56
 19/31 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló: ezt nem tudom honnan szűrted le. :) még nem volt barátom szerintem ez elég árulkodó, valamint az is, hogy azt írtam, hogy az összes barátnőmnek lesz már pasija... egyszóval LÁNY vagyok XD
2010. dec. 22. 09:48
 20/31 anonim válasza:
én 18 vagyok és senkim sincs :) ...
2010. dec. 22. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!