Úgy érzem mindenből kimaradok! Csak én érzek így?
Akkor én mit szóljak? Ha te lemaradsz akkor nekem már esélyem sincs.... Lassan 20 éves létemre 0 szerelmi élettel.
Ne divatból legyen valakid hanem szerelemből. Bár lehet, hogy ha a szerelemre vársz akkor úgy jársz, mint én. :D
De hova sietsz?...
Ismerem az érzést. De figyi, azt hiszem, az én sztorim bíztató. 14 évesen kezdtem el randizgatni. Mindig azt kaptam, hogy "majd hívlak". Aztán 16 évesen összejöttem egy sráccal. Nagyon szép szerelem volt, de 9 hónap után vége lett. Majdnem egy évig voltam egyedül, addig megint csak randizgattam. Aztán amikor egyáltalán nem számítottam rá, rámtalált a szerelem! Egy végtelenül kedves, türelmes, megértő, imádnivaló pasi személyében, aki azóta a vőlegényem. Az esküvőnket tervezzük. Most vagyok 22 éves. 13 évesen én is így éreztem, hogy soha nem lesz pasim. Az meg végképpen nem dicsőség, hogy a barátnőd a hetedik pasiját fogyasztja. SEMMIBŐL, hidd el nekem, az égvilágon semmiből nem maradsz ki. Néhány jó nagy csalódásból maximum...Úgyhogy fel a fejjel! Most a tanulásra koncentrálj. Tapasztalat, hogy ha most alaposan tanulsz, később könnyebb lesz. Ha megvannak az alapok, akkor később sokkal kevesebbet kell majd kínlódnod, és több időd marad a szerelmedre.
Egy boldog menyasszony
Szia!
21 éves srác vagyok. Volt eddig biztosan 15 barátnőm a leghosszabb kapcsolatm sem volt több mint 6 hónap, egyik csajt csaltam a másikkal. A szüzességem 15 évesen vesztettem el. Most egy éve van egy kapcsolatom konkrétan 17. De ez a leghosszab és még nem csaltam meg, na erre varj gombot! Azért mert szeretem. MEgtaláltam azt ki kell nekem. És rájöttem ez a nromális életmód.
Aki már a 7. pasiját fogyasztjaannyi idősen annál van valami szellemi probléma. Vagy csak ribanc...(bocsi)
13 éves vagy, és elmondásod szerint nem is csúnya. Hidd el időben elkezdenek majd neked is udvarolni és lesz barátod. Csak győzd kivárni. Fiatal vagy nagyon ahhoz, hogy odaadd magad bárkinek is.
én 15 éves vagyok, kb. 2 és fél hónapja vagyok együtt a párommal, és ő az első igazi barátom. (eltekintve az alsós, kézen fogva-rohangálósditól :) )
én úgy érzem, bőven megérte rá várni, mert őszintén örülök annak, hogy Ő az első fiú, akit megcsókoltam. a barátnőimnek (csak úgy mint Nálad) volt már barátjuk, ráadásul mindketten szebbek nálam, de a párom engem vett észre, csak én érdekeltem. néha tényleg szar érzés volt, h a fiúk mindig csak a barátnőmet nézték, mert nőiesebb, idomosabb volt, mint én. de tényleg megérte várni.
az pedig, hogy vki 13-14 évesen már a 7. pasiját 'fogyasztja' szerintem égő, ciki, tehát semmi jó. Nem ez a normális! nyugodj meg, lesz majd egy srác, akinek Te kellesz :) de csak azért, h legyen valakid, mert úgy érzed, kimarad vmi az életedből, azért ne járj senkivel! legyenek elvárásaid, és akkor az első kapcsolatod talán nem olyan lesz, mint a barátnődé, aki 12 évesen kezdte, hanem komolyabb, tartalmasabb, mélyebb.
sok siker hozzá! :)
Szerintem nem durva, inkább később fiúzz, most inkább az iskolára figyelj..
(megkérdezhetem, hogy hol laksz?)
Hát igen, lehet ez lenne a legésszerűbb út.
Amúgy győri lennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!