Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van mindenből?

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy ha környéken nem találok egy olyan lányt akivel el is lehetne képzelni valamit, de ha mégis akkor már foglalt.

Elegem van azokból akik lent a discoba csak riszálják magukat,és egy deci vodkáért bármit megtesznek.

Elegem van azok tanacsából "netten ne ismerkedj" ba..er ha olyan sz... helyen laksz,hogy alig van lehetőség akkor maradjak egyedül?

Elegem van ha esetleg mégis megismerketsz valakivel a netten az száz valahány kilométere lakik tőled és tudod hogy úgysem fog működik,hiába áltatod magad.

Elegem van a megmondó emberekből akiknek mindig mindenre van tökéletes válaszuk,hogy hogyan csináld de ha oda kerül a sor mikor nekik kell dönteni valamiben akkor ők is tehetetlenek.

Elegem van azon sokk hü..e kérdésből akik a fa...k centiméteréről kérdeznek 1 000 000-fel lett teve ez a kérdés 12 centiméterrel is tudsz örömet okozni tanuld meg jól használni és akkor jó lesz,ha nem lehet neked 100 cm semmit sem ér !!

Elegem van mikor egy lánytól megkérdezed ki számít humoros pasinak? És egy összetett mondattal nem tudja elmagyarázni "aki megnevetett" pfff A rossz fiú stílus dettó!

Elegem van a sokk önbizalom hiányos p.csből akik nem mernek oda menni a lányokhoz.

Elegem van általuk csak alfa hímnek nevezet agyon szolizott fukszokal villogó emberekből akik a tizen éves lányoknak játsszák a nagymenőt.

Elegem van azokból is akik nagy városba élnek és p.csognak hogy nem találnak maguknak normális lányt,pasit nem létezik, hogy nem találsz !!

Elegem van még sok mindenből !!!

De egyetlenegy dologból nincs elegem az életből szeretem olyan amilyen !!

Nyugodtan beszólhatsz válaszoló nem izgat.

2011. ápr. 10. 23:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem verd ki, és menj aludni.
2011. ápr. 10. 23:51
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Elegem van azokból, akik hadilábon állnak a helyesírással...
2011. ápr. 10. 23:54
 3/18 Panda Péter ***** válasza:
96%

Elegem van, hogy nem tudsz csendben maradni.

Elegem van, hogy nem tudsz fogalmazni.

Elegem van, hogy nem tudsz írni.

Amiatt méginkább elegem van, hogy a neten két t-vel írod.

Elegem van már a rinyálós kérdésekből, amik igazából nem is kérdések, csak önsalnáltatások.

Nem is ismerlek, de már elegem van belőled is.

Nyugodtan pontozz le, ha az megnyugtatja a sértett kis lelkedet.

2011. ápr. 10. 23:55
 4/18 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 10. 23:56
 5/18 anonim ***** válasza:
fákk kvínbi
2011. ápr. 10. 23:57
 6/18 anonim ***** válasza:
Panda Péter te tök véletlenül nem pécsi vagy?:D
2011. ápr. 10. 23:59
 7/18 anonim ***** válasza:

> Elegem van mindenből?

Szerintem igen. :)

> Nyugodtan beszólhatsz válaszoló nem izgat.

Akkor meg minek koptassam a billentyűzetem? :)

2011. ápr. 11. 00:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Panda Péter "Nyugodtan beszólhatsz válaszoló nem izgat"
2011. ápr. 11. 00:08
 9/18 Panda Péter ***** válasza:

nem, nem vagyok pécsi, életemben nem jártam ott.

kérdező: akkor örülök, hogy nem gázoltam bele a lelkedbe, sőt, remélem még egy kis mosolyt is csaltam az arcodra ezekben a komor percekben.

2011. ápr. 11. 00:13
 10/18 Panda Péter ***** válasza:
[OFF] illetve egyszer egy hétig csöveztem Pécsváradon, de az ugye nem Pécs :D [/OFF]
2011. ápr. 11. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!