Mit tegyek már? Elegem van mindenből.
Kicsi a péniszem helyett azt olvastam,hogy kevés a pénzem...Nem a méret a lényeg,hanem az,hogyan használod.am hány centi?
Kövérnek érzed magad?Ha szerinted kövér vagy,fogyokúrázz.Hány cm vagy és hány kg?
Én is egész nap a gép előtt ülök,szép vagyok(bocsi,hogy ezt írom,nem akarok nagyképű lenni),vannak barátaim,most lett vége egy távkapcsolatomnak és alakulóban van a következő.
13l
SPORT !!! Komolyan mondom .engem most kezd kihúzni a gödörből pedig 26 vok ..
Szóval csapat sportot keress és integrálódj .A súlyod ne zavarjon ! Úgyis folyni fogsz .Barátságok meg alakulnak a közösségen belül.
Hajrá!
fogyni ,bocsánat ,elírtam .
én amúgy focizom .
Kedves 13 éves kisfiú! Nem megalázásból szólítalak így, de bőven a fiam lehetnél. Amiket Te gondnak érzel, ezek megoldandó és megoldható feladatok.
Fejben kell eljutnod oda, hogy csak a hülyék méricskélik a pööcsüket, akik mentálisan egészségesek, azokat ez nem érdekli, mert nagyon jól tudják, hogyha egyszer találnak egy lányt, akivel kölcsönösen nagyon szeretik egymást, azt ez a legkevésbé fogja érdekelni. Máskülönben meg bőven fejlődésben vagy, a tested mai állapota, méretei egyáltalán nem véglegesek. (Nemi életről lemondás kilőve :))
Kövérség: ezt baromi egyszerűen megoldod, és tudom, hogy képes vagy rá. Hetente 3x 40-50 percet lazán kocogsz, vagy néha egy jó másfél órát bringázol és mellette kihagyod a cukrot és a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. (édesség, kenyér, tésztafélék), akkor már nyárra mérhető lesz a különbség.
A családoddal rosszban vagy? Miért? Ők nem olyanok, mint egy 13 éves kissrác szerető szülei? Vagy te vagy túl mufurc velük? Próbáld velük ezt megbeszélni, ha nagyon reménytelen, rendezkedj be a saját életre: a sport, az étkezés, kösd le magad olyan barátokkal, akik hasonló érdeklődésűek, járj velük mozogni vagy szakkörbe vagy akármi. Így a családod kedvességéért nem kell úgy esengened.
Sok sikert, menni fog!
Basszus, egy 13 éves kislány írja, hogy nem a méret a lényeg, hanem az, hogy hogy csinálod... xD Valaki nagyon ért hozzá!
Egyébként szerintem is csak kamaszodsz :)
Csak tanácsot adtam neki xD Baj?:D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!