Elegem van! Mindenből! Mindenkiből! Mit tegyek?
iratkozz be aerobicra (vagy bármilyen sportra),mert:
ott szerzel ismerősöket
addigse vagy otthon anyukáddal
fogyni fogsz
addigse gondolkozol a problémáidon
Járj el sportolni, ha gyakran vagy mérges, dühös mert ugy érzed semmi sem jó, menj el valami küzdősportra ahol kitombolod magad! Vagy menj el futni esténként, kedvenc zenéiddel a füledben.
Ha nincsenek barátaid, barátkozz meg magaddal! Legyél te magad a legjobb barátod. Szerintem ez nem hülyeség, nekem a legjobb barátom saját magam.
Anyáddal meg ne törődj, aki a saját lányával ilyen, az....
Édesapáddal mi a helyzet? Lehet puhítani? Mit szólnál egy pszichológushoz? Semmi esetre se hagyd figyelmen kívül azt hogy ember vagy, érzéseid vannak, és véleményed is lehet! Az életed, a Tiéd!
Hány éves vagy ha szabad kérdeznem?
Tippjeim szerint a serdülőkorba csöppentél! Ez másnéven a lázadókorszak! Nekem is kőkemény volt!
Túléled nyugi, aztán el sem fogod hinni hogy túl vagy rajta!
Kitartás, fejet fel!:)
Megértelek!
Nekem is elég hullámvölgyes a kapcsolatom a szüleimmel!
Valahogy próbáld meg túl tenni magad ezen, vagy megnyugtatnod magad. Tényleg jó ha teszel egy kört mondjuk a környéken. Hidd el hogy elfognak múlni ezek a veszekedések! Nyugtasd meg magad. Beszéld meg egy barátnőddel például vagy valami ilyen.
Nekem sikerült ezeket tul.képp. elengedni a fülem mellett.
És nagyon kiegyensúlyozott vagyok, jól érzem magam a bőrömben.
Ne add fel, nyugtasd meg magad!
Csak próbáld meg hogy egyszer, veszekedés után elmész sétálsz egyet. Tisztázod magadban a történteket, majd higgadtan hazamész, és valamivel elfoglalod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!