Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van elegem mindenből?...

Miért van elegem mindenből? (lent)

Figyelt kérdés
Már egy ideje elég rosszul érzem magam. Elegem van belőle, hogy csak egy darab igazi barátom van. Elegem van, hogy 19 évesen évente, kb. egyszer megyek bulizni, mert nincs kivel. Elegem van, hogy nincs barátnőm. Elegem van, hogy nincs önbizalmam. Elegem van, mert az egyetemen nem szereztem barátokat.És így tovább...
2010. nov. 6. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
próbálj nyitottabb lenni, új barátokat keresni, ne parázz nagyon.Szerezz barátnőt/barátot, kezdj kapcsolatba ha még nincs.
2010. nov. 6. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:

ezzel a problémával most én is küzdök, bár nekem nem mindig volt így. Volt barátom, voltak haverjaim...de szakítottam a barátommal, és elvesztettem vele a haveri kört is. persze egyetemen kezdetben nem spanoltam túl sokat, emrt megvolt a baráti köröm és a párom féltékenykedett volna. Ugyhogy most szombat este 11kor itt ülök,és erre a sz*rra irogatok ahelyett hogy buliznék valahol egy csomó spanommal. -elég f*snak érzem magam. talán majd megváltozik, de fogalmam sincsh ogy kell barátkozni sosem volt erre gondom.

neked sok sikert... örökké neml ehet sz*r :)

2010. nov. 6. 23:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Régebben nekem is voltak barátaim. Úgy a gimi első pár évében. Barátnőm is volt. És én is erre a szarra írogatok, pedig nagyon szívesen partyznék valahol:D.
2010. nov. 6. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:

sz*rok vagyunk :DD

nembaj, lesz ez még így se :)) remélem, nem akarok itt megdögleni...:DD

2010. nov. 6. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:

a kérdésre válaszolva: azért van eleged midnenbőlk mert szted igy üres az életed.

egyébként elmész 1 buliba ott lesznek haverjaid

2010. nov. 6. 23:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Jah, elég szarok:D. Hát valóban kicsit üresnek érzem így. Alapvetően szeretem az embereket, meg társágban lenni, de ha nincs kivel az szar:D.

Meg egyedül menjek el bulizni? Hát, az fura lenne

2010. nov. 6. 23:15
 7/9 anonim ***** válasza:

figyelj.

nehéz lesz, és lehetetlennek hangzik, de csak TE tudsz változtatni a dolgokon.

énis egy búvalb.szott f.sz voltam, de változtattam.

arra magadnak kell rájönni, hogy miképp, de ha elhatározod össze fog jönni.

2010. nov. 7. 01:37
 8/9 anonim válasza:
Szia,írj privátba nekem és elmehetünk bulizni meg minden.Komolyan :D 22L
2010. nov. 8. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem sincsenek barataim,pedig mar 27 eves vagyok. amugy keress az ujsagban lanyokat akik el petyezgetnek veled ha adsz nekik egy tizest.meglatod,mindjart jobban erzed majd magad.
2010. nov. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!