Elegem van, mindenből, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nem bírom ezt:( Minden rossz,és egyre rosszabb.. ideges vagyok mindig,és elviselhetetlen már. Állandóan eszek,és közbe nem is vagyok éhes...mindig rossz a kedvem..talán hétvégén jobb egy fokkal...barátaim nincsenek:( és elegem van:( szüleim se szeretnek meg senki...suliba se megy semmi:( hogyan szedjem össze magam?:( :'(:'(:'(Élni sincs kedvem2010. dec. 1. 15:55
1/10 anonim válasza:
nevess sokat és nézz vígjátékokat meg vicces videókat a youtube-on és kezdj el sportolni ;)
3/10 A kérdező kommentje:
de hiába..elemntem sportolni,de zavar,hogy nem ebszélget velem senki egésznap:(:(
2010. dec. 1. 16:05
4/10 anonim válasza:
Gyere velem én úgy is unatkozom a hosszú úton :)
5/10 anonim válasza:
járjál templomba! Isten szeret téged! :D
6/10 A kérdező kommentje:
Ha szeretne nem lenne iylen szar életem..:(
2010. dec. 1. 16:19
7/10 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá akkor örökre szar marad... közösségi oldalakon próbálkoztál már?? facebook myvip chat.hu stb...
8/10 anonim válasza:
Ha gondolod hogy jót tenne az is hogy ki írod magadból ami bánt akkor írj nekem talán ha levelezel valakivel akkor jobb lesz .Persze nem biztos csak segíteni próbálok.Szép napot neked.
9/10 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz, ez a minimum! Egyébként én is szenvedek, csak azért írom, hogy ne érezd egyedül magad. (19/L)
10/10 anonim válasza:
Ha gondolod nekem is írhatsz.Utolsó te is.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!