Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van mindenből . Mért ilyen szemetek velem a nők?
Figyelt kérdés
Bevallok mindent és felvesz msn-re .Kedveskedik de nem tudja hogy mikor találkozzunk mindig akkor van dolga ha írok és mindig lelép hogy filmezzen de persze rejtettbe marad. Leszar .Amikor a taliról lenne szó akor nem tudja és jelzi ha akar vmit .,Elgem van .Nagyon szeretem de ebből már tényleg nem tudnék kilábalni .Na ilyenkor mit tegyen az ember ? ha iszonyúan szerelmes de nem tudja mit akar a csaj de a inkáb arra hajlik hogy csak leszarja ?2009. jún. 23. 23:40
1/8 anonim válasza:
mivel érzékeny vagy szépen fogom kifejezni magam..: ha nem aakr veled találkozni akkor nincsenek komolyabb szándékai veled. de azért még próbálkozhatsz nemtudom mióta játsza ezt veled ha pár napja akkor az nemgáz mert télle glehet h nemér rá de ha már több hete akkor sztem ne áltasd magad tovább
2/8 anonim válasza:
Számát ha tudod akkor szám elrejtése és hívd fel... Ha lerakja amint mondod hogy te vagy akkor télleg szarik rád és jobb ha hagyod is.
3/8 anonim válasza:
hogy vagy szerelme , ha nem is találkoztatok ?:S Én a helyedben hagynám ...
4/8 anonim válasza:
Én is mondhatnám ezt a pasikra...:/ Ők is kb ugyanezt csinálják velem.
16/L
5/8 A kérdező kommentje:
én vok szerelmes . De elegem van .A szerelmem másfél év e tart a beszélgetések egy hete.De akkor is ez kiakaszt .
2009. jún. 23. 23:47
6/8 anonim válasza:
Most jövök rá, hogy én majdnem ugyanezt csinálom egy sráccal.:/ Pedig nekem nagyon bejön. Én azért nem talizok vele, mert félek, hogy utána már nem tetszenék neki. Amúgy nagyon szeretnék.
7/8 anonim válasza:
Nyugi, velem is sokszor előfordult már, de nem csak egy lány szart le, hanem egy tucat. Nagyon rosszul tudnak ám esni a félszavas válaszok, az állandó "most megyek" üzenetek mikor ráírok, de legkésőbb 5 perccel utána... Persze utána még fent van 10 percig. Ilyenkor én úgy vagyok vele, hogy akkor már én is leszarom a csajt, nem fogok neki írni többet, törlöm is a francba.
Minek törjem magam (össze) feleslegesen egy olyan lány miatt, aki ügyet se vet rám? Nem érdemel meg, és kész, én ezt így fogom fel. És így még valamilyen szinten győztesként kerülhetek ki a dologból, ha úgy fogom fel, hogy a csaj veszített hatalmasat, és nem én.
8/8 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak: ez a király hozzáállás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!