Olyan butának érzem magam. Elegem van mindenből! Mivel tudnék javítani magamon? Nem akarom hogy apuék leszidjanak!
Általánosban jeles voltam. Humán tagozatra mentem most ilyen jegyeim vannak:
Angol: 4,5
Ének:5
Fizika:5,1
Humán magyar:5,5,5
Humán töri:5
Kémia:2
Latin: 3,2
Magya irodalom:5,5,5,5
Magyar nyelv:5
Matematika:2,3,1
Történelem:4
Már van 2 1esem, elegem van :///////... Pedig matekkorrepetálásra is járok, de mind hiába:((
Nem vagy buta:) Pont jó szakot választottál.
Látszik a jegyeiden,hogy a reál tantárgyakból nem a legjobb vagy,de magyarból igen.Ez van:) Te ebben vagy jó.És ne essen rosszul,hogy nem lehetsz mindenből tökéletes.Más sem az.
full ugyanez van velem.. csak én most10.es vagyok. angol előkészítő volt előző év.. szal nem voltak reál tárgyak.. mindent elfelejtettem. 1esekkel, 2esekkel vagyok tele.. de lesz*rom.. szüleim megértik..
te is csak mondd el nekik h nem érted, h a logika az nem annyira megy.. különben is, még indig jobb mint ha hullámzóak lennének a jegyeid, akkor az látszana h tényleg van amikor tanulsz, de van amikor meg lusta vagy..
Humános vagy, egyértelmű. Az angolt tanuld minél jobban plusz még élő idegen nyelveket, vmi ritkább európait.
A rendszerrel van a baj, hogy az az alapelvárás hogy mindenből jó legyél. Pedig ha nincs hozzá érzéked ez lehetetlen, még a közepes eredményben is rengeteg munka van. Ismerek többszörös országos matekverseny győztes fazont, képtelen szóban, írásban kifejezni magát, kommunikálni, idegen nyelveket használni, ő pont a humán tárgyakkal szenvedett világ életében. cserébe az agya egy komplett számítógép. Nem vagyunk egyformák és nem vagyunk tökéletesek. Ezt próbáld egyrészt te magad is elfogadni, másrészt apudékkal megértetni. Az a lényeg hogy olyan irányba képezd magad, amihez valóban érzéked, tehetséged van. Így jobb leszel a szakmádban, kevesebb kudarc fog érni, boldogabb életet élhetsz.
Ah, engem kémiából visszatapsoltak, a tanárnőnek annyira tetszett az év közbeni szereplésem, hogy mindenáron meg akarta hallgatni augusztusban is...Mégis ember lett belőlem.
De ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne tanulj. Nekem nemrég volt a 20 éves érettségi találkozóm, abból az a tapasztalat, hogy az ilyen tanulók mint te (és én) is érvényesülhetnek, csak más területen. Lehetsz ettől sikeres ember. Én még 20 évesen se tudtam, hogy mi legyen belőlem, igazából 23-25 évesen derült ki, hogy milyen területen vagyok tehetséges (most is azon dolgozom sikeresen évek óta) és mi az amit nem kell erőltetni.
Arra koncentrálj ami jól megy, ahogy írták: nyelv!!!!! (nagyon fontos!)
Én azt látom, hogy aki minden területen kitűnő volt, azok közül 1-1 szuperzseni volt, a többinek csak s.gge volt a tanuláshoz, a munka világában rosszabbul teljesítettek mint az átlagban közepesen tanuló volt osztálytársak, akik viszont egy-egy területen jók voltak.
Úgyhogy fel a fejjel, nincs veszve semmi.
Ugyanmár, ne keseredj el.
Nekem meg a humán tárgyak nem mennek, és? :)
A szüleidnek meg csak annyit mondj, hogy azért mentél humán szakra, mert humán beállítottságú vagy és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!