Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért én jövök ki mindenből...

Miért én jövök ki mindenből rosszul?

Figyelt kérdés

Pl. Van 2 barátnőm, és nem birják egymást. És az egyik mindig szidta a másikat, és én ugy voltam vele, hogy nem szolok bele, intézzék el maguk között. és akkor én vagyok most a szemét, mert megmondtam hogy nem akaork veszekedni.

Másik eset: Van egy fiu barátom, és volt már nállunk bulizni, és hivott az egyik haverjának ilyen nyaraloszerüségébe. és én nem mentem, mert dolgoztam. erre megharagudott rám, nem is ir, meg semmi. De a többi barátnőmre(akik nem mentek) azokra nem haragudott meg, mert hogy hozzájuk nem jött annyiszor mint hozzánk. De közben már azon gondolkozok, hogy lehet azért barátkozott velem, mert az egyik barátnőm tetszik neki. és rájött hogy nem akar tőle a barinőm semmit, és akk kb már az én barátságom sem kell.

szoval, kb mindenből én jövök ki rosszul.miért lehet ez?:SS 17/l

2011. júl. 14. 17:44
 1/3 A kérdező kommentje:
szoval a két barátnőm nem birja egymást, és mikor szidták egymást nekem, akkor én mondtam mindig h : ne szidd nekem, nem akarok veszekedést ( mert ha leosztom, hogy ne szidja, akkor is én vok a szemét, vagy mit várt hogy elkezdem én is szidni?:S)
2011. júl. 14. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát mondd meg nekik kerek perec hogy ha nem hagyják abba az egymás szidását, akkor elmehetnek a búsba.. Te nem vagy erre kiváncsi..

És ennyi.. Ha akarják megértik, ha nem akkor meg nem is voltak igzi barátnők,de ne csak az egyiknek mondd ezt el,, mind a kettőnek, így ha min a kettővel össze vesznél, és kitudódna,akkor nem au lenne hogy csak az egyiket küldted el melegebb éghajlatra

A másik fiú barát meg nem barát hanem egy rossz haver, de még az sem, mert még Ő maga valotta be hogy csak arra kellettél neki hogy megszerezze az egyik barátnőd.. Na erről meg NO COMMENT

2011. júl. 14. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:
nem vallotta be. csak ugy érzem hogy kb addig voltam jo hogy közelebb kerüljön a másikhoz.
2011. júl. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!