Szerintetek is kihasználja vagy én látom rosszul?
A barátság tényleg nem szolgaság, de sokat nem tudsz tenni. Ha a barátod nem érzi kihasználva magát, akkor úgyis megy és segít a barátjának.
Ha már a kapcsolatotokba is bezavar ez a pasi, mondjuk programokat mond le miatta a párod, vagy ilyesmi, akkor érdemes beszélni vele erről. Amíg ez nincs, addig nincs mit tenni, kénytelen vagy elfogadni.
Páromat is zavarja néha, mikor vasárnap reggel telefonál mikor összebújunk vagy reggelizünk, de szerinte ez nem komoly kihasználás.
Úgy gondoltam legközelebb ha hozza a kocsit majd finoman mondom neki hogy remélem most figyelsz hogy legközelebb megtudd te is csinálni. Hátha veszi a lapot.
Az egyik tesóm is egy műszaki analfabéta de nem jár még az autószerelő másik tesónkhoz sem ennyit.
Az én férjem is ilyen mindenki kihasznalja. Sajnos ez engem is zavar. Szeretem, ha segitõkész, akar a testvéreivel, barataival. Viszont a baj ott van, hogy nekunk ha csak egy papirra volna szükségünk, hogy érte menjenek, mert közelebb laknak. Nagyon rimankodnia kell, hogy valaki megtegye. Sõt most mar a férjem ott hagyja a munkajat és elmegy érte.
Igen vannak férfiak, akik nem akarjak észrevenni magukat, mi meg feleségeknek jobb, ha csendben maradunk.
Jól látod.
Hálát adok az égnek, hogy az én párom nem ilyen buta.
Mert a kihasználást nem észrevenni elég kevés inteligenciára vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!