Miért ilyen a férjem? Nagyon rosszul esik nekem.
Van egy 4 éves kislányunk és egy 6 éves fiúnk.
A kislányunkat állandóan kényezteti és babusgatja, sokszor megengedi neki ,hogy velünk aludjon.
Amikor én ölelgetem és szeretgetem a fiúnkat, akkor rámszól ,hogy nem babusgassam mert anyámasszony katonája lesz.
Soha nem öleli meg a fiúnkat.
Amikor a fiúnk akart egy kicsit odabújni hozzánk az ágyban akkor ráparancsolt ,hogy takarodjon innen.
18:04
igen
beszéltél mér erről vele? szegény kisfiú. :S
és mikor megszületett?
18:11
Próbáltam vele beszélni.
Születés óta spártai módon bánik vele. :(
*
Születése
Van aki azt hiszi, hogy ettől az apai hozzáállástól lesz igazán kemény tökös a fiúgyerek, és hogy így kell nevelni, hogy férfi legyen belőle.
Én ezt elfogadhatatlannak tartom. Valahogy meg kellene vele beszélni, hogy nem ezen múlik, hogy férfias lesz-e vagy sem. Mert a lelki sérülésen, és a befelé síráson kívül nem lesz másban része a kisfiadnak így.
"Ez nem igaz. Ő sosem babusgatta, sosem ölelte meg, pár hónapos korában? Nem örült neki? Ez nem lehet.. :("
A kezébe vette, de nem szeretgette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!