Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a férjem? Nagyon...

Miért ilyen a férjem? Nagyon rosszul esik nekem.

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kislányunk és egy 6 éves fiúnk.

A kislányunkat állandóan kényezteti és babusgatja, sokszor megengedi neki ,hogy velünk aludjon.

Amikor én ölelgetem és szeretgetem a fiúnkat, akkor rámszól ,hogy nem babusgassam mert anyámasszony katonája lesz.

Soha nem öleli meg a fiúnkat.

Amikor a fiúnk akart egy kicsit odabújni hozzánk az ágyban akkor ráparancsolt ,hogy takarodjon innen.

2011. okt. 27. 17:59
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Győzd meg a férjedet, mert ahogy a kisfiúhoz viszonyul,nem normális. Egyformán kelle szeretnie a két kicsit. Az sem megoldás, ha te próbálod pótolni azt a szeretetet, amit a férjed nem ad meg neki. A kisfiú leki sérült lesz, magányos, visszahúzódó, ami később még több baj forrása lehet. Menj el a férjeddel egy pszichológushoz és ott beszéljétek át a témát. Hátha a szakember meg tudja győzni.
2011. okt. 29. 22:53
 32/55 anonim ***** válasza:
Azért ne csak egy napig tarts ki, annyi idő alatt nem biztos, hogy felfogja, illetve betudhatja annak, hogy rossz napod van. Néhány napig kitartanék, ahogy vlaki írta, amíg "csúcspontra" nem ér a feszültség benne.
2011. okt. 29. 22:54
 33/55 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ,hogy rátudnám venni arra ,hogy elmenjünk egy pszichológushoz.
2011. okt. 29. 23:09
 34/55 anonim ***** válasza:

Hát nem szomorú, hogy így viselkedik a fiatokkal?

A felvett ridegséged szívből jönne? Inkább egy magadra erőltetett valami, ahogy én érzem.

Szerintem az egy nagyon rossz dolog, ha olyan érzelmet mutatsz a családban, ami nem a szívedből jön. Romboló. Nézz csak a férjedre!

Azt gondolom, hogy inkább azokat az érzéseket kellene előhoznod magadból, amit akkor érzel, ha a helyzetre, a fiadra, a jövőjére, a férjed viselkedésére gondolsz. Mit érzel ilyenkor?

2011. okt. 29. 23:45
 35/55 anonim ***** válasza:

A 27-ei 19.21-es válaszoló vagyok, aki - családi tapasztalatok birtokában - részletesen elemezte, melyek a férjed viselkedésének reális kockázatai. Hozzászólásomban azt is említettem, hogy ez a férfi-tipus mereven elzárkózik attól, hogy család-terapeuta segítségét vegyétek igénybe.

Ugyanazon este, 19:38-kor, érkezett egy kiváló hozzászólás. Minden szaváról érzik, hogy írója szakember. Stílusa lényegre törő, és - ami fontos, - konkrét, "házilag kivitelezhető" tanácsot adott. "Technikai" tanácsot, amelyet esetleg pszichológustól kapnál, akihez személyesen kéne elfáradnod. A 19:38-as szakembernek hála, ezt már nem kell tenned. Részletesen leírta a tanácsolt eljárás szakaszait: azt, hogy mit mi után kéne tenned. Az a hozzászólás rengeteget ér; ha lehet, ne riadj vissza az ott leírtak alkalmazásától.

Együttérzéssel kívánok minden jót.

2011. okt. 30. 08:03
 36/55 anonim ***** válasza:

egy szakember nem adhat konkrét tippeket

egy szakember csak rávezethet a helyes útra...

szóval totál nem szakemberi az a tipp és ráadásul én kételkedem abban, hogy ez sikert érne el

a férj én úgy látom önbiz.hiányos, és fél attól hogy a fia is anyámasszony katonája lesz

ezt nem szeretet megvonással lehet orvosolni...

2011. okt. 30. 10:09
 37/55 anonim ***** válasza:

Az, akit én idéztem, épp ezt tette. "Kézenfogta" a kérdezőt, és megpróbálta rávezetni a helyes útra. Diszkréten, célravezetően, okosan. Lehet, hogy nem "főállású" pszichológus, de hogy pszichológiát tanult - és annak foganatja lett - egészen biztos. Azon a területen is, mint mindenütt, vannak tehetségek és.."favágók". A 19.:38-as nem az utóbbi - akárki legyen. De többet mondok: oké megengedem, hogy nem szakember. Akkor azonban hiperintelligens ember - örülni kell, hogy ide tévedt.

Kedves előző: más véleményen vagyunk Te meg én - de ez nem azt jelenti, hogy nem tiszteljük egymást. Segíteni akarsz, tiszta, jó szándékkal. Sokszor üdvözöllek..szorítsunk együtt ennek a családnak.

2011. okt. 30. 10:28
 38/55 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogadd meg a 19:38-as tippjét. Igazán jó ötlet szerintem.
2011. okt. 30. 10:42
 39/55 anonim ***** válasza:

az a tipp a szemet szemért elv....

én nem fogadnám el

2011. okt. 30. 10:47
 40/55 anonim ***** válasza:
54%

Az a tipp - talán - az egyetlen "tükör", amit a feleség a férje elé tarthat. Ha pedig a férjben van minimális (érzelmi) intelligencia, rádöbben a miértre - és eljön az idő, hogy meg is köszöni..a fiát-lányát együtt átölelve. Ezzel a módszerrel a feleség nem feltétlenül roncsolja a kapcsolatukat, sem egy felnőtt embert. Jó, persze, - mint mindennek, - ennek is vannak kockázatai, de akkor jelentősek igazán, ha - ismétlem - az elutasító apa igen komolyan sérült, vagy érzelmiintelligencia-hiányos (miközben lehet, hogy hihetetlen nagy tudású..vegyészmérnök, CNC-esztergályos, vagy bármi más. A kettő járhat együtt). A feleségnek nyilván tudni kell felmérnie, hogy férje esetében miről van szó, s annak alapján cselekedni.

És most megyek..Annak a mérhetetlen-szeretett, vér szerinti családtagomnak a sírjához, aki kiemelkedő értékű emberként, élete delén, - indirekte - egy ilyen "nevelés" következményeibe halt bele. (Nem a gyermekem volt..)

2011. okt. 30. 11:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!