Miért ilyen a férjem? Nagyon rosszul esik nekem.
Van egy 4 éves kislányunk és egy 6 éves fiúnk.
A kislányunkat állandóan kényezteti és babusgatja, sokszor megengedi neki ,hogy velünk aludjon.
Amikor én ölelgetem és szeretgetem a fiúnkat, akkor rámszól ,hogy nem babusgassam mert anyámasszony katonája lesz.
Soha nem öleli meg a fiúnkat.
Amikor a fiúnk akart egy kicsit odabújni hozzánk az ágyban akkor ráparancsolt ,hogy takarodjon innen.
Óriási vagy, 19:38-as! Ez a legjobb tanács.
(előző vagyok)
19:38
ez jó ötlet köszönöm.
19:38-as vagyok
Köszönöm! Örülök, hogy segíthet a tanácsom, de készülj fel, nem lesz könnyű, ha tényleg meg akarod csinálni. Lelkileg téged is meg fog terhelni. Amikor elgyengülnél, és megsajnálnád a férjed, mindíg gondolj a fiatokra, és tartsd szem előtt a célod.
Ha túl rövid ideig vagy rideg és elutasító, nem érti meg az üzenetet, nem éred el a célodat.
Ha túl hosszú ideig zárkózol el, és férjednek ez gyerekkorából jön, dühös lehet, felelevenedhetnek benne az érzelmetlen nehéz napok.
Nagyon figyelj, hogy hol a férjed tűrőképessége.
Pont a kiborulás tetőpontján kérdezd kérdezd amit az előbb javasoltam. Így jöhet a megértés.
Sok sikert!
a tanácshoz szeretnék annyit fűzni:
hogy ezzel ám bele lesz taposta a férj egojába és nembiztos, hogy a várt reakció fog előjönni...
valóban ez a legjobb ötlet, ha nem is a várt reakciót hozza a fiáért meg kellene tennie, és lehet a férje szeméről is lehúz egy fátylat, az is lehet hosszú csata lesz
Nagyon szomorú lettem mikor olvastam, egy kisfiúnk van és mindketten imádjuk, szeretjük, becézzük és babusgatjuk amennyit lehet, és ők ha felnőnek már nem lesznek ilyen fafejűek....
Holnap megpróbálok ridegen viselkedni a férjemmel, kiváncsi vagyok ,hogy neki ,hogy esik az ahogy ő bánik a fiúnkkal.
Csak egy kicsit félek, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!