Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a férjem? Nagyon...

Miért ilyen a férjem? Nagyon rosszul esik nekem.

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kislányunk és egy 6 éves fiúnk.

A kislányunkat állandóan kényezteti és babusgatja, sokszor megengedi neki ,hogy velünk aludjon.

Amikor én ölelgetem és szeretgetem a fiúnkat, akkor rámszól ,hogy nem babusgassam mert anyámasszony katonája lesz.

Soha nem öleli meg a fiúnkat.

Amikor a fiúnk akart egy kicsit odabújni hozzánk az ágyban akkor ráparancsolt ,hogy takarodjon innen.

2011. okt. 27. 17:59
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

Óriási vagy, 19:38-as! Ez a legjobb tanács.

(előző vagyok)

2011. okt. 27. 19:48
 22/55 A kérdező kommentje:

19:38

ez jó ötlet köszönöm.

2011. okt. 27. 19:49
 23/55 A kérdező kommentje:
Valaki betudná linkelni azt a kérdést amelyikről az egyik válaszoló beszélt, azt mondta ,hogy ott is hasonló problémák voltak.
2011. okt. 27. 19:50
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

19:38-as vagyok

Köszönöm! Örülök, hogy segíthet a tanácsom, de készülj fel, nem lesz könnyű, ha tényleg meg akarod csinálni. Lelkileg téged is meg fog terhelni. Amikor elgyengülnél, és megsajnálnád a férjed, mindíg gondolj a fiatokra, és tartsd szem előtt a célod.

Ha túl rövid ideig vagy rideg és elutasító, nem érti meg az üzenetet, nem éred el a célodat.

Ha túl hosszú ideig zárkózol el, és férjednek ez gyerekkorából jön, dühös lehet, felelevenedhetnek benne az érzelmetlen nehéz napok.

Nagyon figyelj, hogy hol a férjed tűrőképessége.

Pont a kiborulás tetőpontján kérdezd kérdezd amit az előbb javasoltam. Így jöhet a megértés.

Sok sikert!

2011. okt. 27. 19:59
 25/55 anonim ***** válasza:
100%
18:22-es vagyok, velunk el, de kb semmit nem beszelek vele csak ha penz kell mert ennyire elridegultunk, es amugy ha valamit kerek tole akkor is olyan feszelyezetten erzem magam, mintha egy idegentol kernek valamit, es ez nagyon rossz :( es egyebkent nagyon sokaig onbizalomhianyom volt, es nehezen oldodtam fel idegen tarsasagokban, de mara mar a barataimnak koszonhetoen sok onbizalmam van es siman nyitok uj kapcsolatokat, de ez is kb a baratok erdeme, s nem a szuloke. szoval meg ha anyam asszony katonaja is lenne a fiatok emiatt (bar tuti hogy nem lesz) akkor is mutassatok meg neki hogy szeretitek, mert annal tenyleg nem er semmi sem tobbet. am telorol vagyok azert nincs ekezetem
2011. okt. 27. 21:05
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
19:38-ast olvasva nekem is az "Óriási vagy" jutott eszembe. Kérdező, kérlek írd majd meg, hogy mi lett a véége ennek a "próbának". Nagyon kíváncsi vagyok!:)
2011. okt. 27. 21:08
 27/55 anonim ***** válasza:

a tanácshoz szeretnék annyit fűzni:

hogy ezzel ám bele lesz taposta a férj egojába és nembiztos, hogy a várt reakció fog előjönni...

2011. okt. 29. 21:17
 28/55 anonim ***** válasza:

valóban ez a legjobb ötlet, ha nem is a várt reakciót hozza a fiáért meg kellene tennie, és lehet a férje szeméről is lehúz egy fátylat, az is lehet hosszú csata lesz

Nagyon szomorú lettem mikor olvastam, egy kisfiúnk van és mindketten imádjuk, szeretjük, becézzük és babusgatjuk amennyit lehet, és ők ha felnőnek már nem lesznek ilyen fafejűek....

2011. okt. 29. 21:47
 29/55 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt a reakció!remélem változtat!
2011. okt. 29. 22:15
 30/55 A kérdező kommentje:

Holnap megpróbálok ridegen viselkedni a férjemmel, kiváncsi vagyok ,hogy neki ,hogy esik az ahogy ő bánik a fiúnkkal.

Csak egy kicsit félek, hogy mi lesz.

2011. okt. 29. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!