Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan butának érzem magam....

Olyan butának érzem magam. Elegem van mindenből! Mivel tudnék javítani magamon? Nem akarom hogy apuék leszidjanak!

Figyelt kérdés

Általánosban jeles voltam. Humán tagozatra mentem most ilyen jegyeim vannak:

Angol: 4,5

Ének:5

Fizika:5,1

Humán magyar:5,5,5

Humán töri:5

Kémia:2

Latin: 3,2

Magya irodalom:5,5,5,5

Magyar nyelv:5

Matematika:2,3,1

Történelem:4

Már van 2 1esem, elegem van :///////... Pedig matekkorrepetálásra is járok, de mind hiába:((

2011. okt. 21. 16:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen jegyeim voltak, csak fordítva :) Töriből pl épp hogy kiküzdöttem magamnak a hármast meg a négyest, de vért izzadtam, hogy meglegyen. Nem kell mindenből jónak lenni, elég, ha pár dologból vagy az, de abból nagyon :) Hidd el, az sokkal rosszabb lenne ha mindenből fixen négyes lennél, mert semmiből nem vagy tényleg jó. Én látom az ilyen gimis barátaimon, hogy belőlük lettek a turizmus vendéglátás meg a kommunikáció és médiatudomány szakosok, míg akiknek volt valami, amiből tényleg jók voltak (akár annak az árán is, hogy másból nem), azoknak tényleg piacképes diplomájuk lett/lesz. Ne aggódj :)
2011. okt. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!