Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy mindenből elegetek lett? Hogy léptetek túl rajta? Hogy dobtátok fel magatokat?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy tényleg betelt a pohár és ki akartok szabadulni az addigi életetekből, mert úgy érzitek, hogy valóban összeesküdött minden ellenetek?

A párotok, a család, a barátok, esetleg aki iskolába jár az iskola, minden rosszul alakul és valahogy nem értitek, hogy most mi van, de igazán nem is akarjátok megérteni csak elszabadulni innen képletesen, mert semmi sem jó, csak egyre másra kapjátok a pofonokat aminél az első 20.-nál felállsz, de a 21.-nél belefáradsz?

Természetesen nem öngyilkossági szándékra gondolok, eszem ágába sincs, csak most annyira elegem van mindenből.

Harmincas vagyok tehát lehet, hogy túl kellett volna ezen már esnem, de ilyen még nem volt velem és nem igazán tudom hogy kezeljem.

2011. szept. 6. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz ügy.Én is ebben a szituban járok,csak a család mellettem van.Sajnos nem tudok tanácsot adni.
2011. szept. 6. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy oldottam meg, hogy alkoholista lettem, és egyre többet ittam. Teljesen oké volt, csak évek estek így ki az életemből. Aztán majdnem megdöglöttem. Utána megvilágosodtam, és rájöttem, hogy énrajtam van rossz szemüveg. Másként is lehet szemlélni a dolgokat.
2011. szept. 6. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta az gondolkodom, hogy összepakolok, és lelépek külföldre. Csak eddig még nem volt bátorságom. Barátaim nincsenek, a családomért meg nem vagyok oda.
2011. szept. 6. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is 30és40 között vagyok és minden évben rám tör, hogy elég, nem bírom tovább, mit csináljak másképp. Nekem is kellene egy másként látó szemüveg. Két kisgyermekem van, a férjem nem érti miért nem találom a helyem stb, stb..
2011. szept. 6. 20:20
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos vagy szerencsére nem vagyok egy nagy piás.

Tudnál esetleg arról a másik szemüvegről kicsit többet mondani?

A harmadik válaszolónak, miben érzed a bátortalanságod okát?

Miért nem mersz szerinted lépni?

A negyedik válaszolónak:

Nagyon megértelek, senki nem érti, hogy mi a bajom és igazság szerint én sem mindig de már nem is kutatom, mert belefáradtam.

Állandóan azt a tanácsot kapom, hogy szüljek, a harmincas éveim legelején vagyok, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás.Ha két picur mellett is érezheted így magad akkor valóban jól gondolom, hogy ez nem megoldás ugye?

2011. szept. 6. 21:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy te meg tudod fogalmazni, hogy mi a valós problémád vagy csak te is általánosságokat tudsz felhozni, mint én és te sem érted a probléma valódi gyökerét?
2011. szept. 6. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
VÁLTOZTASS! Igenis. Menj külföldre, vagy kezdj el tanulni valami mást, mint eddig, csinálj más frizurát, cseréld ki a ruhatárad, faragj belsőleg is egy új embert magadból. SENKi MÁS véleményével ne törődj. Légy az, ami igazán te akarsz lenni. Tanulj idegen nyelvet. Legyél hívő, ha eddig nem voltál. Próbálj megismerkedni valamilyen vallási közösségel, ámulat, milyen nagy változást érhetsz el.Írjál verseket vagy fessél képeket, vagy tanulj zenét. Állj a sarkadra, felelős vagy magadért, felelős vagy azért, hogy az életed ne vesszen kárba.
2011. szept. 6. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én pontosan tudom a probléma okát.Csak nem akarom ide kiírni.
2011. szept. 7. 00:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sok érdekeset írtál, bár a vallással kapcsolatban ellenérzéseim vannak, azt hiszem az lenne a legutolsó amihez fordulnék, nekem túl megfoghatatlan ahhoz, hogy belemélyüljek, én elég gyakorlatias vagyok.

Az első válaszolónak, semmi gond ha nem akarod leírni, nem is az volt a célom, hogy kifaggassalak, csak tudni akartam, hogy te meg tudod-e fogalmazni, hogy mi is a baj.

Köszönöm.

2011. szept. 7. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:

"A harmadik válaszolónak, miben érzed a bátortalanságod okát?

Miért nem mersz szerinted lépni? "

A fősuli közepén vagyok, és még nem beszélek úgy idegen nyelvet, hogy el merjek menni külföldre. Ha minden jól megy, 4-5 év múlva ki tudok költözni.

2011. szept. 7. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!