Hogy tettétek túl magatokat azon, hogy az egyik családtagotok az orvos hibájából halt meg?
Kérlek írd meg ide az esetet a kórház/orvos nevével együtt, ott neked is tudnak segíteni és másoknak is segít, ha tudják, hova ne menjenek:
Részvétem a nagymamád miatt.
Hihetetlen érzés lehet...közeli családtagot nem vesztettem így el...de ismerőst és rokont igen...
Az ember felháborodik, dühös, gyűlöli azt az embert aki megakadályozhatta volna, de visszafordítani nem lehet...
Belenyugodni és elfogadni kell, valahogy...
Valahogy én kettősen látom ezt a "problémát"...
Egyrészt el lehet mondani, hogy sajnos vannak felkészületlen orvosok, akik a pénzért lettek azok akik és mondjuk a presztízs miatt...a "hibáikból" gyakran lesznek negatív következmények...
Másrészt pedig (mint egy rezidens párja) azt tudom elmondani, hogy az a "szerencsétlen" orvos is ember, néha hibázik. Persze nem olyan következményekkel jár ha az orvos hibázik, mintha egy cipész...a közös bennük, hogy mindketten emberek....
Különbséget kell tenni aközött aki mindent megakart tenni, és mégis hibásnak tekinthető...és aközött aki linkeskedett és nem nézett utána a dolgoknak...
Fogadd őszinte részvétemet! :(
Őszinte részétem!
Ilyenkor gondolom én, az ember szívében nem csak bánat hanem harag is van. Nem tudom. Én úgy érezném, hogy az orvos ölte meg. Nem tudom, ez olyan érdekes és kényes téma. Nem tudom, hogy mennyiure haragudnék az orvosra, hiszen csak az nem hibázik aki nem dolgozik, nem csinál semmit.
23/N
azért szerintem nem mindegy, hogy Isten vagy az orvos veszi el. Ha Isten akkor valószínűleg később halunk meg, és azért legtöbbünk minél tovább szeretne élni.
egyébként nálunk történt ilyen, nevelőapumnak a fia halt meg 18 évesen orvosi hibából. Hát igen, nehéz volt mindenkinek. De szerintem nem azon van a hangsúly, hoyg ez orvosi hibából történt, mert lehetett volna az is, hoyg balesetet szenved. a fájdalom ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!