Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tettétek túl magatokat...

Hogy tettétek túl magatokat azon, hogy az egyik családtagotok az orvos hibájából halt meg?

Figyelt kérdés
Mert ha normálisan megvizsgálja akkor még élhetne? Sajnos tegnap elvesztettük a nagymamámat az orvos hibájából. Nagyon kivagyok.
2011. szept. 12. 14:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Sehogy.Nekem is a nagymamám halt meg műtét után.A kórházból nem is értesítettek.Mentünk látogatni délután és már nem volt ott a szokott helyén.Akkor mondták,hogy még előző éjszaka halt meg.
2011. szept. 12. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk amit nehéz volt elfogadni, az az, hogy a szülész hibájából (nem császározott, oxigénhiány lépett fel) született szellemi fogyatékos a családban. Ez tönkretette a szülők kapcsolatát és iszonyú megterhelő mindenki számára.

Nagymamám nekem is orvosi hiba miatt halt meg, az is tragikus volt, de az évek során legalább fel tudtuk dolgozni.

2011. szept. 12. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben.

Részvétem a nagymamád miatt! Nyugodjon békében! Nektek pedig mielőbbi megnyugvást kívánok!

19L

2011. szept. 12. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Szent Jánosban a nagynénémet hagyták éjjel megfulladni a saját tüdőváladékában. Derogált leszívni egy idős asszonynak a trutyit. Állítólag a szobatársak szerint kiabált és jajveszékelt, de senki se ment segíteni neki.

Még most is sírok, ha erre gondolok.

2011. szept. 12. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én apukám ugyan nem halt meg, de kétszer is elrontotta a sebész a műtétet, így mozgássérült lett, nem bír járni, folyamatosan fáj neki, a gyulladások miatt vizelet és székletvisszatarási problémái vannak, ergó pelenkázni kell, nem tud dolgozni, viszont napi 24 órában ott kell valakinek lennie mellette, hogy ellássa.

Az orvos, nem hogy elismerte volna a dolgot, de tagadta és úgy tett nem tudja miért nem javul az állapota, csak romlik.. Pedig ha azonnal beismerte volna, esetleg tehettünk volna érte valamit.

Sajnos mindez évek óta megy így, de nem hagyjuk annyiban, már a bíróság előtt van az ügy.

Igaz szó szerint nem vesztette el az életét, csak átvitt értelemben, és ez rosszabb szerintem.

2011. szept. 12. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas érzés, mert tehettek volna ellene valamit.

Anyám megitta az alkohol adagját és ezért elkönyvelték alkesznak, innentől kezdve nem is igazán törődtek vele.

Igen, anyám hibája volt, hogy ennyit ivott, cigizett, de, hogy a memória zavarára csak a boncoláskor jöttek rá, addig rejtély volt nekik, hogy meszesedett az agya, vagy mi...

Tüdővizenyőben halt meg, elvileg azt is ki tudták volna mutatni, annyi vizsgálaton esett át, 1 hónap alatt, mint más egész élete alatt sem...

2011. szept. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!