Férfiak! Segít a szakításban ha belevetitek magatokat a csajozásba?
Én Nő vagyok, de ha megengeded azért véleményt alkotnék :)
Szerintem igen, segít, ha más köti le a gondolataidat. Bár pasizós időmben (most már 24 évesen férjnél vagyok)mindíg én szakítottam, de azért úgy is van mit felejteni., és bár nem tudatosan, de egyből váltottam.
De szerintem mindentől függetlenül ne egyéjszakás kapcsolatokra utazz, nem fog az olyan sokat segíteni, mivel lelkileg nem jutsz ettől előrébb.Csajozz!!!de az "igazit" keresve, és akkor lesz nő ,aki leköti a FIGYELMED, ha felkelti az érdeklődésedet.
A testiség nem fogja!
Mellesleg szerintem teljesen felesleges gondolkodni rajta, mert közel sem biztos, hogy a másik őszinte volt, és olyan mindegy pénteken hogy mi lett volna ha szerdán csütörtök lett volna.
Érj el apróbb sikereket az élet bármely területén, rakd rendbe az önbizalmad, szerezz elismerést, és lépj tovább a dolgon.
Vagy ha te voltál a hülye akkor hozd rendbe, ha még lehetséges.
Szerintem tisztességtelen és önző dolog úgy "csajozgatnod", hogy közben még az előző nődet szereted. Velem is eljátszották egyszer. Addig voltam jó, ameddig a volt nőjéhez vissza nem könyörögte magát. Aki persze egy év után megint kirúgta. Engem viszont három évre padlóra küldött az ő "kigyógyulási" próbálkozása.
Először dolgozd föl, gyászold meg um. az előző kapcsolatot, de ne tegyél tönkre másokat azért, hogy neked könnyebb legyen. Te sem szeretnéd, ha csak pótléknak kellenél.
14:19-nek tökéletesen igaza van! Nem érdemes ártatlan nőket tönkretenni a bajod miatt, mellesleg sokkal hatásosabb a melózás vagy valami hobby.
26L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!